RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021

ΤΟ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ Η MARIAH CAREY ΑΠΟ ΤΟ ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU


Είναι το τραγούδι - σήμα κατατεθέν των Χριστουγέννων ανά τον κόσμο.

Ο λόγος για την πασίγνωστη επιτυχία «All I Want For Christmas Is You» την οποία πρωτοτραγούδησε η Μαράια Κάρεϊ το 1994, όταν και κυκλοφόρησε.

Από τότε, μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, το «All I Want For Christmas Is You» έχει την τιμητική του, αφού παίζεται σε εκατομμύρια σπίτια και μαγαζιά σε ολόκληρο τον πλανήτη, κάνοντας τις τσέπες της γνωστής Αμερικανής τραγουδίστριας να γεμίζουν λεφτά...

Η Μαράια Κάρεϊέχει χτίσει μια τεράστια περιουσία χάρη σε αυτό το κομμάτι, μιας και όπως προειπώθηκε, αυτό κυκλοφόρησε πριν από 27 χρόνια και παραμένει ακόμα στην κορυφή των Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

Αλήθεια πόσα χρήματα κερδίζει κάθε χρόνο η τραγουδίστρια αποκλειστικά από αυτό το τραγούδι;

Σύμφωνα με άρθρο του Economist, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 η Μαράια Κάρεϊ είχε βάλει στους τραπεζικούς της λογαριασμούς 53.000.000 ευρώ (!!!!) χάρη στο  συγκεκριμένο τραγούδι.

Κάνοντας τις ανάλογες πράξεις, αυτό σημαίνει ότι ετησίως, χωρίς να χρειαστεί να κάνει απολύτως τίποτα, η Μαράια Κάρεϊ κερδίζει πάνω από 2.000.000 ευρώ, χάρη στην επιτυχία που πρωτοτραγούδησε στα 25 της χρόνια και έμελλε να εκτοξεύσει την καριέρα της στα ύψη.