RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ - ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΡΙΑ

 


Τα όνειρα δύο νεαρών παιδιών,

«έσβησαν» με τον πιο βίαιο τρόπο στην άσφαλτο, το βράδυ της Κυριακής (16/5). Η Μαρία Κελασίδου, 20 ετών, κάτοικος Στροβόλου, και ο Γιώργος Αθανασίου, 21 ετών, κάτοικος Λακατάμιας βρίσκονται πλέον στη γειτονιά των αγγέλων με τους συγγενείς και φίλους τους να βυθίζονται σε θλίψη.

Εκτιμήσεις από πλευράς Τροχαίας, αναφέρουν ότι οι δύο νέοι ίσως να βρίσκονταν εν ζωή, αν το όχημα που επέβαιναν είχε καταλήξει με άλλο τρόπο στην άσφαλτο, μετά την εκτίναξή του από την διαχωριστική νησίδα στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας.

Οι συνθήκες του μοιραίου τροχαίου

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 9.45 το βράδυ της Κυριακής, στη λεωφόρο Στροβόλου, σε σημείο μεταξύ της διασταύρωσης με τη λεωφόρο Περικλέους και της συμβολής τύπου «Τ» με τη λεωφόρο Αθαλάσσας, όπου η 20χρονη και ο 21χρονος κινούνταν με αυτοκίνητο, κατευθυνόμενοι προς Λευκωσία. Το αυτοκίνητο οδηγούσε η 20χρονη, με συνοδηγό τον 21χρονο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η 20χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και αφού πέρασε πάνω από τη διαχωριστική νησίδα του δρόμου, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 47χρονη.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο η 47χρονη οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, η οποία έφερε ελαφρά τραύματα. Αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έλαβε εξιτήριο. 24news