RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

LIVE: ΕΓΙΝΕ Η JURY REHEARSAL ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ - ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΛΕΝΑ

 


Η jury rehearsal του Πρώτου Ημιτελικού – Live!

Και έφτασε η σειρά για την Κύπρο και την Έλενα Τσαγκρινού να βάζει στην κυριολεξία φωτιά στο στάδιο. Η υποδοχή από το κοινό στην αρένα είναι θερμή και αυτό βοηθάει την Έλενα να μπει πολύ δυνατά στο τραγούδι από την αρχή. 

Ο φακός την κολακεύει και τα πλάνα σαγηνεύονται. Φωνητικά αψεγάδιαστη. Μια από τις συμμετοχές που δυστυχώς κρατάει μόνο τρία λεπτά. Οι πιο δυνατές επευφημίες στην αρένα μέχρι στιγμής. OGAEGREECE 


Christos Savvides
Μόλις ολοκληρώθηκε η εμφάνιση της Κύπρου στην αποψινή Jury Rehearsal κατά την οποία ψήφισαν οι κριτικές επιτροπές των 16 χωρών που συμμετέχουν στον 1ο ημιτελικό καθώς επίσης οι επιτροπές της Ιταλίας, Γερμανίας και Ολλανδίας. Η Έλενα Τσαγκρινού άναψε κυριολεκτικά φωτιά στη σκηνή του Ahoy Arena με την εμφάνιση και την ερμηνεία της στη σκηνή! Φωνητικά ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ, γεμάτη ενέργεια και αποφασιστικότητα για να διεκδικήσει μια πολύ καλή θέση. Γενικά είδαμε μια πολύ επαγγελματική και αψεγάδιαστη σκηνική παρουσία και θεωρούμε σίγουρη την πρόκριση μας στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου! Μπράβο Έλενα!