RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

ΑΓΡΙΟΣ ΤΟΥΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ THE BACHELOR - "ΓΕΛΑΣ Ή ΚΛΑΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ?"


Τα πήρε ο Παναγιώτης στο #TheBachelorGR! Ο καβγάς μπροστά του και τα… φίδια!


Το χτεσινό επεισόδιο του «Τhe Bachelor» τα είχε όλα: παιχνίδι, έρωτα, συγκίνηση, πάθος, διεκδίκηση, εξομολογήσεις, ανατροπές, ζήλεια, ίντριγκα, ρομαντισμό και φυσικά πολύ ανοησία.


Τα κορίτσια έρχονται αντιμέτωπα με την αλήθεια, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Παναγιώτη.


Οι μάσκες πέφτουν και δεν μπορούν όλοι να το διαχειριστούν.


Όλα ξεκίνησαν από το απρόοπτο που συνέβη χθες (23-09) όταν ο Παναγιώτης έδωσε τριαντάφυλλο στην Μαγδαλινή.


Η Χριστίνα αποκάλυψε μπροστά του, ότι μια από τις συμπαίκτριες της χαρακτήρισε «άσχημη» την Μαγδαληνή. Η ένταση ήταν μεγάλη, αποκαλύψεις έγιναν και μετά η μια έκλαιγε πίσω από την άλλη!


Όταν τα πνεύματα ηρεμούν, έρχεται ένα παιχνίδι με τουρτοπόλεμο για να ανάψει καινούριες φωτιές στη βίλα.


Ο τουρτοπόλεμος στο χθεσινό επεισόδιο του Bachelor άφησε την Φαίη Σκορδά με το στόμα ανοιχτό, όταν προβλήθηκε το σχετικό απόσπασμα στο Πρωινό. Ενώ οι συνεργάτες της γελούσαν με το θέαμα, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και είπε:


«Είναι αυτό διασκεδαστικό παιχνίδι; Γελάς ή κλαις με αυτά που βλέπεις; Δεν θα σχολιάσω ότι γυναίκες προσπαθούν να διεκδικήσουν έναν άντρα, μου κάνει όλο λάθος. Σου λένε να πετάξεις τούρτες; Εγώ θα πήγαινα την τούρτα στον Παναγιώτη και θα του έλεγα και μόνο που το σκέφτηκες πάρε την τούρτα»!


Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά και όταν συνειδητοποίησε ότι στο Bachelor συμμετέχει και ο Γιώργος Σατσίδης. «Ο Γιώργος Σατσίδης τι κάνει εκεί; Ο Σατσίδης τι κάνει εκεί; Ο Σατσίδης; Ο Σατσίδης; Και γέλαγε κιόλας…», είπε.