RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ - ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Ως τρομοκρατικό αντιμετωπίζει το περιστατικό ασφαλείας στο
London Bridge του Λονδίνου η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Η νεότερη ενημέρωση από τη Σκότλαντ Γιαρντ επιβεβαιώνει πως ένας άνδρας έπεσε νεκρός από τα πυρά τη αστυνομίας στην κεντρική γέφυρα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε προηγουμένως τραυματίσει πέντε άτομα με μαχαίρι.

Η αστυνομία κάνει λόγο για ακόμα αδιευκρίνιστες συνθήκες, σημειώνοντας ότι μέχρι να αποκρυσταλλωθεί η εικόνα αντιμετωπίζει το συμβάν ως τρομοκρατική ενέργεια.

Το Sky News μετέδωσε ότι υπάρχει ακόμα ένας νεκρός, πληροφορία που όμως δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΣΤΡΑ στο Λονδίνο Ησαάκ Καρυπίδη στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η κυκλοφορία στη γέφυρα παραμένει κλειστή.

Σε tweet της, η αστυνομία του Λονδίνου γράφει πως σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι και πως έχει συλληφθεί ένας άνδρας, ενώ εκφράζονται φόβοι για αρκετούς τραυματίες.

Βρετανικά ΜΜΕ αλλά και χρήστες κοινωνικών δικτύων μιλούν και για πυροβολισμούς στη γέφυρα, χωρίς ακόμη να έχει αποσαφηνιστεί εάν πυροβολούσε και ο δράστης ή μόνο η αστυνομία.

Νωρίτερα πληροφορίες μιλούσαν και για ένα νεκρό από πυρά της Αστυνομίας αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Ο ανταποκριτής του ΑΣΤΡΑ στο Λονδίνο μετέδωσε στην απογευματινή εκπομπή του ΑΣΤΡΑ «Επικαιρότητα Αλλιώς», ότι η Σκότλαντ Γιαρντ δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει τις πληροφορίες.

Σε νεότερο μήνυμα η Μητροπολιτική Αστυνομία αναφέρει πως ένας άνδρας πυροβολήθηκε από τους άνδρες ασφαλείας, χωρίς να ξεκαθαρίζει εάν πρόκειται για τον δράστη ενώ ενημερώνει με το περιστατικό αντιμετώπιζεται ως “τρομοκρατικό”.


Υπενθυμίζεται ότι η γέφυρα του Λονδίνου είχε γίνει στόχος τρομοκρατικής επίθεσης τον Ιούνιο του 2017, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 7 άνθρωποι και να τραυματιστούν 48. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες κατά πόσο το σημερινό περιστατικό είναι τρομοκρατική επίθεση.








ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)