RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ 24ωρη ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ



Τίθεται σε εφαρμογή, στο Δήμο Αγλαντζιά, το κέντρο παροχής

υπηρεσιών Τηλεξυπηρέτησης το οποίο θα βρίσκεται σε λειτουργία επί 24ωρης βάσης.

Η λειτουργία του κέντρου θα αρχίσει από τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019, όπου οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να εξυπηρετούνται τηλεφωνικά για όλα τα προγράμματα και δραστηριότητες του Δήμου. Ο αριθμός στον οποίο μπορούν να καλούν οι πολίτες είναι το 77778100.

Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση, ο Δήμος Αγλαντζιάς, εκτιμά ότι το Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών Τηλεξυπηρέτησης θα συμβάλει στην αναβάθμιση της εξυπηρέτησης και πληροφόρησης των δημοτών και επισκεπτών του Δήμου Αγλαντζιάς.

Διευκρινίζεται ότι η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων θα διεξάγεται με βάση τις πρόνοιες του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ 2016/679) και ότι λαμβάνονται όλα τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων τόσο από το Δήμο Αγλαντζιάς όσο και από το Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών Τηλεξυπηρέτησης.
Δείτε επίσης:  Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στα Λατσιά

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση προσωπικών δεδομένων από το Δήμο Αγλαντζιάς καθώς και για τα δικαιώματά που έχει ο κάθε πολίτης, μπορεί να αποταθεί στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του Δήμου.                  aftodioikisi.com.cy
 













ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)