RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019

ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ - ΥΠΕΣΤΗ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ



Ώρες αγωνίας για τον Έλληνα τραγουδιστή και πρώην μέλος των Σπείρα – Σπείρα του Σταμάτη Κραουνάκη, Βασίλη Μοσχονά. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης κατέρρευσε στο σπίτι του από ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε δημόσιο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν με δυσκολία στη ζωή. Ο ίδιος κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο, μετά την ανακοπή καρδιάς , υπέστη τρία ισχαιμικά επεισόδια και γλύτωσε από θαύμα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Espresso, ο γνωστός καλλιτέχνης που είχε υπάρξει και συμπρωταγωνιστής του Παύλου Ευαγγελόπουλου στην παράσταση “Όταν ο Παζολίνι συνάντησε το αγόρι του, του πρόσφερε το θάνατο” παρέμεινε στη Μονάδα εντατικής Θεραπείας για 20 ημέρες και από την 1η Αυγούστου μεταφέρθηκε στη μονάδα του Κέντρο Αποκατάστασης “Animus” στην Λάρισα.

Φίλοι τους και συνεργάτες από τον καλλιτεχνικό χώρο, είναι μάλιστα στο πλευρό του και έχουν κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια, μιας και η οικονομική κατάστασή του δεν μπορεί να καλύψει τα υψηλά νοσήλια του. Ο Βασίλης Μοσχονάς είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, αλλά δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για να αντέξει τα έξοδο μετά την περιπέτεια υγείας του και οι φίλοι τους έσπευσαν να τον βοηθήσουν με κάθε τρόπο.

Το πρώην μέλος της Σπείρα – Σπέιρα του Κραουνάκη, Βασίλης Μοσχονάς        tlife 




 

 

ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)