RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ - Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΦΕΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΜΕΝΟΥΝ - Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Υποχωρεί το χαμηλό βαρομετρικό πιο νότια της Κύπρου
και κινείται προς Αίγυπτο και Ισραήλ. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα από Παρασκευή μεσημέρι και μετά να ξεκινήσει μια σταδιακή και πρόσκαιρη βελτίωση με τις βροχές να ξεκινήσουν να περιορίζονται αλλά να μην απουσιάζουν εντελώς από την περιοχή μας.


Ο καιρός μέχρι και αργά το μεσημέρι Παρασκευής θα είναι με διαστήμα τοπικών βροχών και καταιγίδων.

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου
Ηλιοφάνεια με αυξημένες νεφώσεις που κατά περιόδους μέχρι αργά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικές βροχές και καταιγίδες που σε περιοχές εκδήλωσης καταιγίδων να είστε προσεχτικοί.

Στο 50-60% για εκδήλωση μπόρας-καταιγίδας από τα νότια προς εσωτερικό και από 10 έως 45% στις υπόλοιπες περιοχές. Πιο χαμηλό το ρίσκο φαίνεται προς τα δυτικά. Κάποιες πιθανότητες που δεν σημαίνει ότι θα κάνει παντού καταιγίδες αλλά θα είναι τοπικές.
Προς το βράδυ ο καιρός παρουσιάζει βελτίωση.

Ελάχιστες θερμοκρασίες αυγινές ώρες στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 18 βαθμούς σε παράλιες περιοχές και στους 12 βαθμούς στα ορεινά. Μέγιστες θερμοκρασίες στους 26-28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27-28 βαθμούς στα παράλια και στους 15-22 βαθμούς στα ορεινά.
Αυτές είναι οι μέγιστες που μπορούν να φτάσουν αλλά σε περιοχές που θα επικρατεί νεφελώδης καιρός θα είναι 2-3 βαθμούς πιο κάτω ενώ σε περιοχές που θα βρέχει και θα εκδηλώνεται και καταιγίδα θα είναι 4-5 βαθμούς κάτω.
Άνεμοι Βορειοανατολικοί-Νοτιοανατολικοί 2-3 μποφόρ και παροδικά έως 4 μποφόρ. Στα βορειοδυτικά παράλια αλλά και από Λεμεσό μέχρι Πάφο και έως 5 μποφόρ. Πιθανές ριπές σε καταιγίδα και έως 6 μποφόρ.
Σάββατο 26 Οκτωβρίου το χαμηλό βαρομετρικό φεύγει στο Ισραήλ πιο νοτιοανατολικά της Κύπρου με αποτέλεσμα να είναι πιο περιορισμένες οι βροχές αλλά να έχουμε τοπικού χαρακτήρα προς ορεινά και νοτιοανατολικά χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία.
Κυριακή 27 Οκτωβρίου χαλάαει σε κάποιες περιοχές ο καιρός λόγω τοπικές βροχές-καταιγίδες στα ορεινά και πιθανόν στο εσωτερικό μεσημέρι προς απόγευμα λόγω αποκομμένης ψυχρής λίμνης βόρεια της Κύπρου. Πιαθνότητα τοπικά ισχυρών καταιγίδων σε ορεινά και εσωτερικό. Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία.
Πιθανότητες για τοπικές βροχές υπάρχουν και για την επόμενη εβδομάδα.

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου υπάρχει και πάλι το ενδεχόμενο για τοπικές βροχές-καταιγίδες προς το παρόν προς ορεινά και ημιορεινά. Για Δευτέρα περιμένουμε μέχρι αύριο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ:






ΤΟ ΠΙΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ HOTDOGS ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟ. 



ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   

(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)




Στο τέλος μπορείτε να δείτε τις ποσότητες βροχής που έπεσαν από εχθές το πρωί ώρα 0800 23/10 μέχρι σήμερα το πρωί ώρα 0800 24/10. Από 0 έως και 87 μιλίμετρα που σε κάποιες περιοχές ξεπέρασε την κανονική του ο μήνας. Στα ορεινά έπεφταν βροχές από το πρωί ενώ στις υπόλοιπες περιοχές ξεκίνησαν γύρω στις 1700 το απόγευμα και μετά. primetime cy