RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Η ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ.....

Ξεχάστε τις εκκλησιές και τα δημαρχεία στους «ανέμους». Οι Άγγλοι προτιμούν να πηγαίνουν σε εξωτικά κλίματα για να «κλεφτούν» και - όπως είναι φυσικό - η Κύπρος φιγουράρει πρώτη στη λίστα.  

Όπως αποκάλυψε μια νέα μελέτη, τον τελευταίο χρόνο, το 73% των ταξιδιωτικών πρακτόρων του Ηνωμένου Βασιλείου ισχυρίζονται ότι υπάρχει μια σημαντική αύξηση της ζήτησης για γάμο στο εξωτερικό.  
Η Κύπρος δε, είναι ανάμεσα  στους πιο δημοφιλείς προορισμούς των Βρετανών. Το γεγονός αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς το νησί μας γέννησε τη θεά του έρωτα, Αφροδίτη.  Σύμφωνα με την ίδια μελέτη, τους τελευταίους 12 μήνες,  το νησί μας βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σε όσους θέλουν να κάνουν το γάμο τους στο εξωτερικό και όπως προβλέπουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες, αυτό θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια του επόμενου έτους.  
Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν για τη διεκπεραίωση της έρευνας ήραν από 115 ταξιδιωτικούς πράκτορες.  Δεύτερος αγαπημένος προορισμός είναι τα νησιά της Καραϊβικής, τρίτος η Ελλάδα, ενώ ακολουθεί η Ιταλία και μετά το Μεξικό. Οι πράκτορες προβλέπουν ότι η Ιταλία θα ξεπεράσει σε δημοτικότητα την Ελλάδα μέσα στο επόμενο διάστημα.  Η μελέτη αποκάλυψε, επίσης, ότι η διεθνής αγορά του γάμου προβλέπεται ότι θα αυξηθεί κατά το επόμενο έτος και ότι γαμπροί θα συμμετέχουν περισσότερο στη διοργάνωση των γάμων στο εξωτερικό. 24NEWS LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ