RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ.....

Ασταθείς αέριες μάζες και μέτριο ως ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα επηρεάζουν την περιοχή. 

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά παντού ηλιόλουστος, σύντομα όμως νεφώσεις που θα αρχίσουν να αναπτύσσονται κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό, αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σε καταιγίδες υπάρχει κίνδυνος χαλαζόπτωσης. 
Στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού ο καιρός θα παραμείνει ηλιόλουστος. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 2-4 μποφόρ αλλά σύντομα θα ενισχυθούν σε 4-5 μποφόρ. Στα νότια παράλια θα είναι πολύ ισχυροί 5 μποφόρ με ριπές που θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27-28 βαθμούς στα παράλια και στους 15 βαθμούς στην χιονίστρα. Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.
Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευματινές ώρες στα ορεινά, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Το μέτριο ως ισχυρό δυτικό ρεύμα αέρα συνεχίζει και η θερμοκρασία σημειώνει μικρή άνοδο.
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος. Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Οι δυτικοί άνεμοι εξασθενούν.
Την ερχόμενη εβδομάδα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή περαιτέρω άνοδο. kitasweather.
 LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ