RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΚΥΠΡΟΣ - ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ - ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ?



«Όσα η αγάπη ονειρεύεται…»

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι μουσικοί του συνοδοιπόροι ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο ένα ταξίδι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Η "Μικρή Βαλίτσα" ταξιδεύει πέρα από τα Ελληνικά σύνορα καθώς η χώρα συνεχίζει να βρίσκεται στον κυκεώνα της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης αλλά και της κρίσης στο προσφυγικό. Ο Αλκίνοος, αφιερώνει αυτό το άλμπουμ "σε όσους αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και σε όσους εγκαταλείπονται από αυτόν".

Στο ταξίδι, που ξεκινά στα μέσα Μαΐου στην Ελβετία και κλείνει με τέσσερις συναυλίες στην Κύπρο, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης συμπορεύεται με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Μια συνεργασία δημιουργικών ανθρώπων που όταν βρίσκονται μαζί, ψάχνουν πάντα καινούριους μουσικούς πειραματισμούς.

11 Ιουνίου, Λεμεσός, Κύπρος, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου - Ώρα: 21:00

12 Ιουνίου, Λάρνακα, Κύπρος, Παττίχειο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λάρνακας Ώρα: 21:00

14 & 15 Ιουνίου, Λευκωσία, Κύπρος, Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς - Ώρα: 21:00

Από το X Factor στην Κύπρο

Αφήνει για λίγο το X Factor και… ρίχνει την μουσική της άγκυρα στην Κύπρο. Η λαϊκή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα το Σάββατο 11/6/16 θα βρίσκεται με το επιτελείο της στο Studio Arena στην Βιομηχανική Περιοχή Νήσου

Με παλιές και νέες επιτυχίες η Πέγκυ Ζήνα φέρνει την αθηναική διασκέδαση στην Κύπρο και υπόσχεται ένα βράδυ γεμάτο μουσική χορό και… ξεφάντωμα. Στο Studio Arena στην Βιομηχανική Περιοχή Νήσου – Ώρα 23:00 Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99629272

Ο Θηβαίος στην Αγία Νάπα

Ο Χρήστος Θηβαίος για μία αξέχαστη βραδιά στη Αγία Νάπα, με τις καλύτερες στιγμές της δισκογραφίας του αλλά και καινούρια τραγούδια σε πρώτη παρουσίαση.

Ο τραγουδοποιός σπάνιας ευαισθησίας και ερμηνευτής υψηλών επιδόσεων, διαλέγει τα αγαπημένα του τραγούδια από την 20χρονη πορεία του στη μουσική αλλά και άλλα που έχει αγαπήσει, από εκλεκτούς συναδέλφους του.

Ταυτόχρονα παρουσιάζει και νέα τραγούδια από τον δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει αυτό τον καιρό, με τίτλο «Σιδερένιο Νησί».
Στο Aloft Music Bar το Σάββατο, 11 Ιουνίου, 2016  Ώρα: Ξεκινά στις 22:00
Τηλέφωνο: 99637831

Ο Δεληβοριάς και η κυπριακή μπάντα

Μετά την εξαιρετική επιτυχία της πρώτης σύμπραξης του Φοίβου Δεληβοριά - Λωποδυτών και την απαίτηση όλων σας για να ξαναζήσουμε αυτή τη μουσική πανδαισία, ο καλλιτέχνης επιστρέφει στον Εξάντα στην καλύτερη χρονική συγκυρία για να ξεκινήσει το καλοκαίρι μας με ότι καλύτερο!
Η αγαπητή Κυπριακή μπάντα τον προσκαλεί, διασκευάζει τα τραγούδια του και ταξιδεύουν μαζί σας σε μία ξεχωριστή συναυλία.

Ravens, Λεμεσός Πότε: 10 Ιουνίου Ώρα: 22:00
Μουσική σκηνή Εξάντας στις 11 Ιουνίου – Ώρα 22 30. Τηλέφωνο 97770787
Πρώτη Σταγόνα, Λάρνακα 12 Ιουνίου Ώρα: 21:00

Κορυφαία συνάντηση

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξίδεψαν «Έτσι κι Αλλιώς» μαζί μας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο πέρυσι το καλοκαίρι.
Φέτος το καλοκαίρι, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα μοιραστούνε μαζί μας τα τραγούδια εκείνα που το κοινό με την ψηφοφορία του έδειξε ότι αγαπάει και χαίρεται να ακούει! Και φυσικά, τραγούδια καινούρια και παλιά από τα πλούσια και αγαπημένα τους ρεπερτόρια και τις δημιουργικές τους διασκευές.
Σκαλί Αγλαντζιάς Πέμπτη, 16 Ιουνίου, 2016 Ώρα 21:00 Τηλέφωνο: 99059257
Δημοτικό Κηποθέατρο, Λεμεσός  στις 17 Ιουνίου Ώρα: 20:30
 LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ