RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ: ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΟΚ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟ SHOWTIME - "ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ..."

ΝΕΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ φέρνει σήμερα στο ΦΩΣ το ShowTime-cy για τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη ο Βαγγέλης Πέππος από την Κύπρο με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να βρίσκεται σε κωματώδη κατάσταση. 

Ένα από τα παιδιά που ήταν μαζί του εκείνη τη στιγμή στο Bar της Μυκόνου και που έζησε λεπτό προς λεπτό τα τραγικά συμβάντα ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα ΜΜΕ και στο ShowTime-cy.
Ο Χρήστος Λάσκας κολλητός φίλος του Βαγγέλη ήταν εκεί, μαζί του, δίπλα του και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ όλα όσα έζησε μαζί με τον Βαγγέλη αλλά και το τραγικό χτύπημα που έφερε την σοκαριστική αυτή κατάληξη. Ο ίδιος όλα αυτά που μας περιγράφει ήδη τα έχει καταθέσει στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

                             ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ SHOWTIME-CY 

Χρήστο ήσουν εκει στο συμβαν ?
Ναι ήμουν μπροστά σε ολα. Από το μπαρ μέσα που ξεκίνησε μέχρι και έξω στο πάρκινγκ που τον χτύπησε.

Πως εγινε το κακο...
Πήγα εγώ με τον Βαγγέλη στο μπαρ να παραγγείλουμε ένα μπουκάλι και εκεί ήταν ένας άλλος Κύπριος από το Λονδίνο... πιάσανε κουβέντα με τον Βαγγέλη αλλά ο άλλος ήταν μεθυσμένος και δεν ξέρω τι έπαθε ξαφνικά. Άρχισε να φωνάζει να βγάζει τα ψυχολογικά του. Εκείνη τη στιγμή έρχεται ο security επειδη τους είδε να μιλάνε σε έντονο ύφος. Σε κάποια στιγμή ο Βαγγέλης του λέει να ηρεμήσει και πως δεν σε πείραξε κανένα. Γύρισε ο κύπριος από το Λονδίνο και χτύπησε τον Βαγγέλη χωρίς ο Βαγγέλης μέχρι εκείνη τη στιγμή να ήταν επιθετικός μαζί του. Με το που γίνεται αυτό παίρνει ο securitas τον Βαγγέλη και τον έβγαλε έξω.


Και μετά τι έγινε....
Μας έβγαλαν έξω από το μαγαζί  μετά το σκηνικό αυτό. Δεν μας άφηνε να μπούμε μέσα και ο Βαγγέλης του έλεγε ''έχω μέσα τη γυναίκα μου... Θέλω να πάρω τη γυναίκα μου από μέσα και να φύγω δεν πάω να τσακωθω..''


Και πως έγινε το κακο?
Εκείνη την στιγμή γίνεται ένα ντου από τους σεκιουριτι και έρχονται να μας χτυπήσουν. Ο ένας securitas παίρνει το Βαγγέλη και τον μεταφέρει στο χώρο του πάρκινγκ και εκεί άρχισε να τον χτυπάει με μπατσους.

Ο Βαγγέλης πως αντέδρασε;
Ο Βαγγέλης του έλεγε τι χτυπάς; Τη γυναίκα μου θέλω να πάρω από μέσα. Και προσπαθούσε να αντισταθεί για να μπει μέσα. Ο σεκιούριτι συνέχιζε να τον χτυπάει.

Εσυ πως αντέδρασες, τι έκανες...
Εγώ εκείνη την ώρα ήμουν σε απόσταση 10 μέτρα περίπου και με το που βλέπω να τον χτυπάει πήγαινα προς το μέρος για να τον σταματισω.


Και τι συνέβη...
Και όπως πήγα προς τα εκει ακούω ένα γκντουπ και βλέπω τον Βαγγέλη κάτω αναίσθητο. Μου φάνηκε ότι είδα τον έναν securita να τον αρπάζει, να το σηκώνει πάνω και να τον σκάει κάτω με δύναμη. Εκεί χτύπησε το κεφάλι του.

Ηταν κάτω πεσμένος δηλαδή και τον ξανα άρπαξε και τον έσκασε κάτω με δύναμη ?
Όχι. Εκεί που τον χτύπαγε ο ένας με μπατσες έρχεται ο άλλος και τον σήκωσε πάνω και τον πέταξε με δύναμη κατω. Ο άλλος που τον χτύπαγε με μπάτσους είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας security που συνεργάζεται με το κλαμπ και είναι γνωστός μποξέρ. Με το που ακούει τον θόρυβο που έκανε ο Βαγγέλης όταν έσκασε κάτω πήγε κατέφθειαν πάνω του να τον βοηθήσει...

Εσύ είδες καθαρά την στιγμή που τον σήκωσε ο άλλος και τον πέταξε κάτω με το κεφάλι ?
 Γίνανε όλα τόσο γρήγορα εκείνη την στιγμή προσπαθούσα να περάσω ένα τοιχακι για να πάω κοντά να τον σταματήσω και απέσπασα το βλέμμα μου για λίγα δευτερόλεπτα μέσα σε αυτά τα λίγα δεύτερα άκουσα τον Βαγγέλη να σκάει κάτω. Εκανε δυνατό θόρυβο έτσι όπως έσκασε.

Γιατί μεταφέρθηκαν εκεί στο πάρκινγκ πως και πήγε...
Στην αρχή μας έβγαλαν στον προθάλαμο του μαγαζιού και δεν μας άφηναν να μπούμε μέσα. Χτύπησαν και εμένα και τον Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης ήθελε να μπει μέσα και με ένα κεφαλοκλείδωμα τον πήγε στο πάρκιγνκ. Του έριχνε μπατσους στο πρόσωπο. Εμένα με κηνύγησαν οι άλλοι και με χτύπησαν. Ο Βαγγέλης αντιστεκόταν γιατί ήθελε να μπει μέσα για να πάρει τη γυναίκα του και να φύγει. Αμέσως έρχεται ένας ψηλός και με μία λαβή τον σήκωσε πάνω και τον χτύπησε στο έδαφος.

Το βίντεο δείχνει τον ένα από τους δύο σεκιούριτι να προσπαθεί να τον βοηθάει....
Αμέσως ο άλλος που του έριχνε τους μπάτσους φώναξε ''όχι ρε, όχι ρε μαλάκα....'' και ναι προσπάθησε να τον βοηθήσει μετά. Ο Βαγγέλης έχασε τις αισθήσεις του, επανήλθε για λίγο και μου είπε ''τί εγίνε, συνέβη κάτι και αμέσως ξανα έχασε τις αισθήσεις του. Από εκεί και πέρα, ήρθε η Αστυνομία και τον μετέφερε στο πλησιάστερο ιατρικό κέντρο και μετά όλα όσα ξέρετε. Όλα αυτά τα έχω καταθέσει και στην ελληνική αστυνομία. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ