RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2018

Ο ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΚΥΠΡΙΟΣ ΑΠΟ ΛΕΜΕΣΟ ΕΓΙΝΕ YOUΤUBER ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΕΙ


Είναι ο Στέφανος Χαραλάμπους και είναι μόλις 24 ετών... Κατάγεται απο την όμορφη Λεμεσό ενώ
παρ όλο που έχει τελειώσει barber σε σχολη στη Λεμεσό η ζωή του είναι περισσότερο στα γυμναστήρια, με διατροφές αλλά και φωτογραφίσεις. 

Τελευταία απέκτησε άλλη μία τρέλα κι αυτή είναι φυσικά το YouTube όπου ανέκαθεν τρελαινόταν να χαζεύει με τις ώρες βιντεάκια...



Αυτή η τρέλα τον έκανε να γίνει ένας από τους πιο σέξι YouTuber της Κύπρου φτιάχνοντας τα δικά του βιντεάκια στο δικό του κανάλι.



instagram : Stephanosch7 

Youtube:StephBoy


"Πιστέυω πώς αρέσει σε αρκετούς το Youtube αλλά γενικά στην Κύπρο δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό απο όλους ετσι ώστε αρκετοι να δυστάσουν και να μήν ασχοληθούν με αυτό με τον φόβο οτι θα τους κρίνουν και ετσι..." λέει αποκλειστικά στο ShowTime Cy ο Στέφανος Χαραλάμπους και συνεχίζει "Εμένα δεν με νιάζει το τι λέει ο καθένας εξάλου οτι και να κάνεις παλι θα σε κρίνουνε.  Αυτός δεν είναι λόγος πιστεύω για να μην κανω αυτό που μου αρέσει. Είμαι αρκετά σταθερός στις απόψεις μου και θέλω να δώσω ενα μήνυμα στον κόσμο. Μήν φοβάστε αν θα σας κρίνουν, κάντε αυτό που σας αρέσει και μην διστάσετε να πιστέψετε στον εαυτό σας, οταν όλοι οι αλλοι λένε πως δέν θα τα καταφέρετε...." 







ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....