RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΕ ΚΩΜΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΠΠΟΣ - ΟΛΗ Η ΚΥΠΡΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ

Κρίσιμη χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του 31χρονου Βαγγέλη, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε από μπράβους, την περασμένη Κυριακή, στο γνωστό κλάμπ της Μυκόνου, Super Paradise. 

Ο 31χρονος, μετά από μια λογομαχία που είχε μέσα στο κλάμπ με άλλο θαμώνα, έγινε αντιληπτός από τους μπράβους τους μαγαζιού, οι οποίοι για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, τον μετέφεραν έξω όπου και τον ξυλοκόπησαν, μέχρι τελικής πτώσης. 

Ο 31χρονος γρονθοκοπήθηκε από 34χρονο σεκιούριτι και στη συνέχεια χτύπησε το κεφάλι του.


Αυτή την στιγμή, ο Βαγγέλης Πέππος νοσηλεύεται στο Θριάσιο Νοσοκομείο Αττικής σε κωματώδη κατάσταση.
Για την υπόθεση συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας σεκιούριτι, χωρίς ωστόσο να προκύψει κάτι εναντίον του. Ο ύποπτος σεκιουριτάς, εντωμεταξύ αρνείται την ανάμειξη στην υπόθεση και σε κατάθεση που έδωσε χθες, υποστήριξε ότι αυτός απλά έσπρωξε τον 31χρονο Βαγγέλη.



Η Κύπρος στο πλευρό του
Από την ίδια μέρα εντωμεταξύ, πολλοί είναι αυτοί που έσπευσαν να δώσουν στήριξη στην σύζυγο του Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης, πατέρας ενός μικρού παιδιού ζούσε το τελευταίο διάστημα μόνιμα στην Μύκονο.
Συγγενείς και φίλοι του, μέσω των κοινωνικών μέσω δικτύωσης, εκφράζουν την στήριξή τους στον Βαγγέλη.
Εξάλλου αποκλειστικές πληροφορίες χθες το μεσημέρι τον 31χρονο Βαγγέλη, επισκέφθηκε και ο πρέσβης της Κύπρου στην Αθήνα, Κυριάκος Κενεβέζος ο οποίος ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας του Βαγγέλη τόσο από τους θεράποντες ιατρούς, όσο και από τα συγγενικά του πρόσωπα.
Σήμερα όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αναμένεται να μεταβεί στην Αθήνα νευροχειρούργος από Κύπρο προκειμένου να συμβάλει κι αυτός στις προσπάθειες διάσωσης του 31χρονου.  ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ