RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

OOPS: ΠΟΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΚΥΠΡΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ MINNIE.....

Η μία γνωστή από τα καρτούνς. Η άλλη αποτελεί ένα μύθο του κυπριακού θεάτρου και της τηλεόρασης. 

Όταν η Minnie Mouse συνάντησε την Όλγα Ποταμίτου στο πάρτι γενεθλίων της μικρής Χαράς, την αναγνώρισε και ως ένθερμη θαυμάστρια, της ζήτησε να βγάλουν μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία!    

Μία πραγματική κοκέτα, με μονίμως περιποιημένη κόμμωση και μακιγιάζ, η αγαπημένη μας Όλγα Ποταμίτου, έχει αποδείξει ότι η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός, αφού παραμένει νέα κι όμορφη, μέσα κι έξω.  



Τη Minnie Mouse, καθώς και μασκότ με άλλους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, μπορείτε να τη βρείτε στο https://www.facebook.com/fantasticeshopcom/ 
Το πληρέστερο πακέτο ψυχαγωγίας και παιδικής απασχόλησης για πάρτι γενεθλίων, βαφτίσεις, γαμήλιες δεξιώσεις και άλλες εκδηλώσεις με παγκύπρια κάλυψη.  Μια υπηρεσία του www.fantasticeshop.com σε συνεργασία με μεγάλη ομάδα επαγγελματιών. 
Οι μασκότ μπορούν να συνδυαστούν με παραμυθένιους και άλλους ήρωες ψυχαγωγούς για συντονισμό πλούσιου προγράμματος απασχόλησης, με πινιάτα, ζωγραφική προσώπου και μπαλονοκατασκευές. Τα πακέτα προσαρμόζονται στη χρονική διάρκεια της εκδήλωσης και τον προϋπολογισμό σας. Τηλέφωνο 99448899 LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ