RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

ΚΙ ΟΜΩΣ... ΚΥΠΡΙΑΚΟ: ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΑΘΗΤΗΣ

Λευκωσία: Αποσπάται η προσοχή τους κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας, παραβιάζουν προσωπικά δεδομένα, εκφοβίζουν συμμαθητές τους, κλέβουν σε διαγωνίσματα, συνεννοούνται για καβγάδες ή ακόμα και για διακίνηση ναρκωτικών. 

Είναι μερικές από τις κακές χρήσεις των κινητών τηλεφώνων από τους μαθητές, όπως τις περιέγραψαν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Παιδείας, επιβεβαιώνοντας ότι η χρήση των συσκευών αυτών για σκοπούς τηλεφωνικής επικοινωνίας είναι το λιγότερο πρόβλημα που δημιουργεί η ύπαρξή τους εντός των σχολικών χώρων.

Βγήκε στον αέρα εν ώρα Μαθηματικών!

Τι κι αν η καθηγήτρια παρέδιδε Μαθηματικά. Ο μαθητής θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικώς σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή, για να μιλήσει για την ομάδα του. Και όταν ο αθλητικογράφος διερωτήθηκε για τον θόρυβο που ακουγόταν, ο μαθητής απάντησε πως ήταν η καθηγήτριά του! Το περιστατικό περιέγραψε ο βουλευτής Γιώργος Λουκαΐδης, ο οποίος τόνισε την ανάγκη καλλιέργειας κουλτούρας αντίστασης από όλους. «Εμείς ως βουλευτές δεν απαντάμε τα κινητά την ώρα της συνεδρίασης;», διερωτήθηκε και μαζί του συμφώνησε ο πρόεδρος της Επιτροπής, ο οποίος παραδέχτηκε ότι ακόμα και στην ολομέλεια της Βουλής, οι περισσότεροι χρησιμοποιούν το κινητό.philenews ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ