RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΙΡΑΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ 3 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!

 Την κεφαλή του Τραμπ επί πίνακι θέλει Ιρανός βουλευτής. Και
προσφέρει σε όποιον σκοτώσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ το ποσό των τριών εκατομμυρίων δολαρίων!

«Εκ μέρους του λαού της επαρχίας Κερμάν, θα καταβάλουμε τρία εκατομμύρια δολάρια μετρητά ως αμοιβή σε όποιον σκοτώσει τον Τραμπ», δήλωσε σε κοινοβουλευτικούς ο Αχμάντ Χαμζέχ, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ISNA.

Εκείνο που δεν είπε, είναι αν την απόφαση αυτή έλαβαν οι ιερωμένοι ηγέτες του Ιράν προκειμένου να απειλήσουν Ντόναλντ Τραμπ.

Η Κερμάν είναι η γενέτειρα του Κασέμ Σουλεϊμανί, του διοικητή της επίλεκτης Δύναμης Κουντς ο οποίος δολοφονήθηκε σε επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους των ΗΠΑ στις 3 Ιανουαρίου στο διεθνές αεροδρόμιο της Βαγδάτης, στο Ιράκ.

Ο ίδιος βουλευτής δήλωσε επίσης, πάντα σύμφωνα με το ISNA, πως το Ιράν θα ήταν προστατευμένο από απειλές αν είχε πυρηνικά όπλα και πρόσθεσε πως το Ιράν πρέπει να κατασκευάσει πυραύλους με «μη συμβατικές» κεφαλές.

«Αν είχαμε πυρηνικά όπλα σήμερα, θα ήμασταν προστατευμένοι από απειλές… Πρέπει να βάλουμε στην ατζέντα μας την παραγωγή πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς, ικανών να φέρουν μη συμβατικές κεφαλές. Αυτό είναι φυσικό δικαίωμά μας», δήλωσε σύμφωνα με το ISNA.

Η Δύση κατηγορεί εδώ και πολλά χρόνια την Τεχεράνη ότι επιδιώκει να κατασκευάσει πυρηνικά όπλα, αν και οι ιερωμένοι ηγέτες του Ιράν αρνούνται σταθερά κάτι τέτοιο, λέγοντας πως το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν έχει αποκλειστικά ειρηνικούς σκοπούς.                              newsit
 














ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)