RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

ΖΕΤΑ ΑΙΜΙΛΙΑΝΙΔΟΥ - ΚΡΙΣΙΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ - ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ

 


Κρίσιμη είναι η κατάσταση της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία υποβάλλεται σε δύσκολη χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο της Αθήνας. Στο πλευρό της βρίσκεται ο Υπουργός Υγείας, ενώ σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος στέλνει τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, η Υπουργός μεταφέρθηκε κατεπείγον το βράδυ της Κυριακής σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, μετά από έντονους πονοκεφάλους και διαγνώσθηκε με υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο, λόγω ρήξης ανευρύσματος σε αρτηρία του εγκεφάλου.  

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Χατζηπαντέλα και της Γενικής Διευθύντριας Χριστίνας Γιαννάκη, η κ. Αιμιλιανίδου μεταφέρθηκε επειγόντως με αεροασθενοφόρο σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο στην Ελλάδα  και υποβάλλεται τώρα σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη. Την κ. Αιμιλιανίδου συνοδεύει στην Αθήνα ο Υπουργός Υγείας.

Όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος, ο Προέδρος της Δημοκρατίας από τη πρώτη στιγμή ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της κ. Αιμιλιανίδου και εκφράζει τις θερμότερες του ευχές για ταχεία ανάρρωση. Ο ίδιος σε ανάρτησή του ανέφερε: «Στην Υπουργό Εργασίας, στην αγαπητή μου Ζέτα, η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία».


Λόγω της κατάστασης της υγείας της κ. Αιμιλιανίδου, αναβλήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας για το κράτος πρόνοιας και η τελετή διαβεβαίωσης του νέου μέλους του Ανωτάτου Δικαστηρίου που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σήμερα, το πρωί και το απόγευμα, αντίστοιχα, καθώς και η αυριανή περιοδεία του Προέδρου στη Λάρνακα, αναβάλλονται.


Σύμφωνα με ανακοίνωση, η τελετή διαβεβαίωσης του νέου μέλους του Ανωτάτου Δικαστηρίου κας Στάλως Χατζηγιάννη Χριστοδούλου θα πραγματοποιηθεί αύριο, 17 Μαΐου, στις 9πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο.


Υπουργοί, βουλευτές, κόμματα, υποψήφιοι για την Προεδρία της Δημοκρατίας και οργανωμένα σύνολα έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση στην Υπουργό Εργασίας. ΡΕΠΟΡΤΕΡ