RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ


 Συνάντηση με τον Σύνδεσμο Υπαξιωματικών της Εθνικής Φρουράς είχε σήμερα η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης – Κίνημα Ελλήνων, στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος.

Κύριο θέμα στην ατζέντα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των υπαξιωματικών τα οποία είναι εκ των πραγμάτων ιδιαίτερα σοβαρά και επηρεάζουν σημαντικά και την μαχητική ικανότητα των αξιωματικών, καθώς παράλληλα και την οικονομική τους κατάσταση και την οικογενειακή τους ζωή.

Πρόκειται για προβλήματα που ιδιαίτερα σε μια ημικατεχόμενη πατρίδα χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης από την κυπριακή πολιτεία.

Η Αλληλεγγύη – Κίνημα Ελλήνων ετοιμάζει ήδη υπόμνημα το οποίο και θα υποβάλουμε στον Υπουργό  Άμυνας, ενώ ταυτόχρονα κάποια νομοσχέδια τα οποία εκκρεμούν ενώπιων της Βουλής θα τα μελετήσουμε και θα προβούμε σε μορφολογίες ανάλογα με την μορφή και το περιεχόμενο τους.

Με τη νέα περίοδο της Βουλής των Αντιπροσώπων ετοιμαζόμαστε να καταθέσουμε τις δικές μας προτάσεις  νόμου για την επίλυση των σοβαρότατων προβλημάτων των υπαξιωματικών της εθνικής φρουράς.allileggii.com