RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗ ΛΗΔΡΑΣ - ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ


Ακόμη πιο έντονη είναι πλέον η παρουσία της Αστυνομίας στην παλιά Λευκωσία, με την επαναλειτουργία του Υπόσταθμού της Λήδρας, όπου μέλη της Δύναμης, έχουν στόχο την πρόληψη εγκλημάτων, καθώς και του ελέγχου της εφαρμογής του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.


Στο πλαίσιο αυτό και με στόχο την αύξηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, τα μέλη της Αστυνομίας διενεργούν περιπολίες στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας, ιδιαίτερα στις οδούς Λήδρας, Ονασαγόρου, Ρηγαίνης και Τρικούπη, των πλατειών Σολωμού και Ελευθερίας, καθώς και της περιμετρικής περιοχής.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Παρασκευής, κατά τη διάρκεια περιπολίας από μέλη της Δύναμης, εντοπίστηκε αλλοδαπός, ο οποίος δεν έφερε την προστατευτική μάσκα. Όταν αστυνομικοί τον προσέγγισαν προκειμένου να τον καταγγείλουν, αυτός τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

 

Την ίδια ώρα, δεύτερος αλλοδαπός επιτέθηκε στα μέλη της Δύναμης σπρώχνοντας τα, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει τη σύλληψη του φίλου του.


Ωστόσο, και οι δύο ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν, ενώ ο ένας εξ αυτών δάγκωσε τον αστυνομικό. 

 

Το περιστατικό έγινε μπροστά στην παρουσία πολιτών που βρίσκονταν στην Λήδρας, οι οποίοι συνεχάρησαν τα μέλη και την Αστυνομία για την παρουσία της πλέον στην παλιά Λευκωσία. 


Στο μεταξύ στον Υποσταθμό της Λήδρας, πραγματοποίησε το πρωί επίσκεψη ο Αρχηγός της Αστυνομίας, Στέλιος Παπαθεοδώρου.    reporter