RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

ΑΡΙΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ 2021

Με την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων, λόγω του κορονοϊού, για το 2021, δίνεται ευκαιρία πρόκρισης στον νεαρό αθλητή του Judo, Άριστο Μιχαήλ, ο οποιός έχει πολύ θετικές προσδοκίες.

Ο επόμενος χρόνος, τον βρίσκει σε αυστηρή προετοιμασία και εντατική προπόνηση, καθώς θα συμμετάσχει σε συνεχόμενα διεθνείς τουρνούα, για να ανεβεί και άλλο στην παγκόσμια κατάταξη, κάτι που θα του δώσει την ευκαιρεία πρόκρισης στην Ολυμπιάδα του Τόκιο.

Η προετοιμασία αυτή και η συμμετοχή στους αγώνες εξωτερικού, απαιτούν μεγάλη αφοσιώση και πίσμα, κάτι που ο νεαρός αθλητής έχει αποδείξει πως έχει, με τις σπουδαίες διακρίσεις που διαθέτει στο ενεργητικό του. 
 

Όμως, υπάρχει μεγάλο οικονομικό κόστος κάλυψης, τόσο της προετοιμασίας (γυμναστές, φυσικοθεραπευτές, διατροφολόγους,) όσο και της συμμετοχής στο εξωτερικό (αεροπορικά, διαμονή, διατροφή).

Οικονομική στήριξη από κρατικό φορέα δεν υπάρχει, και αυτό προκαλεί την ανάγκη για οικονομική στήριξη από άτομα που θέλουν να ενισχύσουν τον αθλητή ή χορηγίες απο οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρείες.

Ας επενδύσουμε στον αθλητισμό, ας επενδύσουμε στους νέους αθλητές που προσπαθούν με τόσο κόπο να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους, και να εκπροσωπήσουν επάξια την χώρα μας, στον μεγαλύτερο θεσμό του αθλητισμού.

Για χορηγίες ή οικονομική εισφορά στήριξης μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον αθλητή μέσω Facebook και εισφορές μέσω paypal.

http://paypal.me/aristosjudomichael

email:michaelaristos@hotmail.com