RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ

Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε στους δημότες του,
ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς, μέσω ενός σύντομου βίντεο, ενώ για ακόμη μια φορά τους κάλεσε να ακολουθούν τα μέτρα της Κυβέρνησης και να μείνουν στο σπίτι.

Ο Χαράλαμπος Πετρίδης, στο μήνυμά του, ανέφερε πως αναγνωρίζει τις προσπάθειες του κόσμου, ώστε να παραμείνουν στα σπίτια τους, ενώ προσπαθούν να συνεχίσουν με κανονικούς ρυθμούς τις δραστηριότητες της καθημερινότητάς τους και τόνισε πως ο δήμος είναι δίπλα τους, για να τους στηρίξει.

«Εμείς είμαστε εδώ στο δήμο μας, για να σας βοηθήσουμε. Μην έρθετε, εάν δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Πάρτε μας τηλέφωνο και απαντάμε όλο το εικοσιτετράωρο στο 77778100. Βρείτε μας και στο διαδίκτυο. Πολλές διαδικασίες γίνονται ψηφιακά, απλά με ένα κλικ. Συνεχίζουμε λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τους εργαζομένους μας. Δουλεύουμε με βάρδιες και εκ περιτροπής. Καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε κτήρια και δημόσιους χώρους».

Ο κ. Πετρίδης επανέλαβε πως ο δήμος έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή την αρμόδια υπηρεσία που εξυπηρετεί άτομα τρίτης ηλικίας ή ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, ενώ τόνισε πως ξεκινά και η κατ’ οίκον παράδοση φαγητού, στις άπορες οικογένειες.

«Υλοποιούμε και αυτό το Πάσχα το πρόγραμμα κουπονιών για το κοινωνικό μας παντοπωλείο. Παράλληλα, με όση δύναμη έχουμε θα εισηγηθούμε μείωση του επαγγελματικού φόρου των επιχειρήσεων μας. Φίλοι και φίλες, μην ξεχνάτε. Οι παιδότοποι και τα πάρκα μας είναι κλειστά, σύμφωνα με τις Κυβερνητικές οδηγίες. Μπορείτε με την απαιτούμενη άδεια να ασκηθείτε κοντά στα σπίτια σας. Επικοινωνείτε συχνά με τους ανθρώπους που είναι μόνοι, το χρειάζονται. Και τέλος, προσέχετε τους εαυτούς σας και τους γύρω σας».

Ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς κατέληξε ευχαριστώντας τους επαγγελματίες υγείας για την προσφορά τους.

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους εργαζόμενους μας των δήμων, για την προσπάθεια. Ευχαριστώ το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, που μάχεται στην πρώτη γραμμή, για την ασφάλειά μας. Σας ευγνωμονούμε. Μείνετε σπίτι. Θα τα καταφέρουμε». reporter cy