RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

32ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ - ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΑΛΛΟΥ


Στήνουν το παζλ της υπόθεσης δολοφονίας μετά τον εντοπισμό πτώματος γυναίκας στην Νεκρή Ζώνη – Χειροπέδες σε 32χρονο αλλοδαπό – Την σκότωσε στη Λευκωσία και την μετέφερε στο σημείο που βρέθηκε – Όλες οι πληροφορίες

Στοιχεία, τεκμήρια και πληροφορίες ενώπιον της Αστυνομίας αξιολογούνται προκειμένου να στηθεί το παζλ που αφορά τη δολοφονία γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε το πρωί νεκρή σε χωράφι που βρίσκεται μεταξύ Αθηένου και Λουρουτζίνας, εντός της Νεκρής Ζώνης.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, η δολοφονία φαίνεται να διαπράχθηκε σε άλλο σημείο από αυτό που εντοπίστηκε το πτώμα και συγκεκριμένα στη Λευκωσία.

Η Αστυνομία αξιολογώντας όλες τις πληροφορίες έφτασε γρήγορα στα ίχνη, ενός αλλοδαπού 32 ετών, ο οποίος φαίνεται να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της γυναίκας. Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δηοσίευμα της Cyprus Times, ο 32χρονος φόρεσε χειροπέδες και η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης.

Ο ύποπτος φαίνεται ότι διέπραξε το έγκλημα του εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα και μετά μετέφερε το πτώμα στο συγκεκριμένο χωράφι.

Αυτοψία στη σκηνή διενεργούν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου.     cyprustimes