RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

MASTERCHEF SPOILER - ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΞΑΔΑ!

Μπορεί τα περισσότερα τηλεοπτικά προγράμματα να έχουν
σταματήσει τα γυρίσματα λόγω του κορονοϊού, όμως το MasterChef παραμένει πιστό στο καθημερινό ραντεβού του με τους τηλεθεατές. Το γνωστό reality μαγειρικής έχει κερδίσει για ακόμα μια χρονιά την αγάπη και την εκτίμηση του κοινού, αφού παραμένει στην κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης.

Πριν μερικές ημέρες τα γυρίσματα διακόπηκαν, προκειμένου οι διαγωνιζόμενοι να επιστρέψουν στην ασφάλεια των σπιτιών τους. Ωστόσο, δεδομένου ότι έχουν γυριστεί αρκετά επεισόδια, εμείς παρακολουθούμε κανονικά στους δέκτες μας τις εξελίξεις. Μετά την αποχώρηση του Δήμου, 13 είναι οι φιλόδοξοι μάγειρες που δίνουν μάχη για να φτάσουν στον τελικό του διαγωνισμού.

Επειδή, λοιπόν, έχουν γυριστεί πολλά επεισόδια, έξι ήταν τα πρόσωπα που έφυγαν προσωρινά από το σπίτι του MasterChef εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα. Ποια είναι αυτά; Σύμφωνα με το «Tv Έθνος» πρόκειται γία γυναίκα και έξι άνδρες!Ο λόγος για τη Μαρία Μπέη, τον Δηµήτρη Μπέλλο, τον Σταύρο Γεωργίου, τον Γιώργο Λασκαρίδη, τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Τζον Λέβι Ριάνο.        TLIFE 
















ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ - HERACLIS ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)