RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΦΟΥ - ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΛΕΥΚΑ

Άσπρη ημέρα είδαν σήμερα οι κάτοικοι των ορεινών κοινοτήτων της Επαρχίας Πάφου. Οι κάτοικοι στην Παναγιά και στον Στατό Άγιο Φώτιο ξύπνησαν σήμερα και είδαν την περιοχή τους ντυμένη στα λευκά. Το χιόνι πάντα προκαλεί ευφορία στα ορεινά παρά τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργούν οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός.
Σήμερα το πρωί οδηγοί με τις οικογένειές τους είχαν εγκλωβιστεί σε σημείο το δρόμου στο χωριό Στατός Άγιος Φώτιος με αποτέλεσμα να χρειαστεί η βοήθεια από την Αστυνομία για τον απεγκλωβισμό τους. 
Ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Στατού – Πενταλιάς και Στατού – Παναγιάς, στην επαρχία Πάφου, λόγω χιονόπτωσης που σημειώθηκε στις αναφερόμενες περιοχές.
Προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.pafospress 












ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)