RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

GNTM - ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΗΜΙΝΑ, ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ - ΒΙΝΤΕΟ ΚΟΛΑΦΟΣ


Η Ααημίνα Χαρίτου αποχώρησε από το Greece’s Next Top
Model στο επεισόδιο της Δευτέρας, όμως δεν εμφανίστηκε την επόμενη ημέρα «Στην Φωλιά των ΚουΚου«, όπως κάνουν όλα τα κορίτσια μετά την αποχώρησή τους από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα η εκπομπή να τελειώσει νωρίτερα. Το 27χρονο μοντέλο πήγε στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Star, φορώντας από τη μία πλευρά ένα T-shirt με πολιτικό μήνυμα και αρνούμενη, από την άλλη, να μιλήσει για όλα αυτά που έγιναν μέσα στο σπίτι του GNTM.

Η αλήθεια είναι ότι καθ’όλη τη διάρκεια της παραμονής της στο παιχνίδι, ο χαρακτήρας της και τα άκομψα σχόλια προς τις συμπαίκτριες της δεν άρεσαν καθόλου στους τηλεθεατές του reality, με αποτέλεσμα μετά από κάθε επεισόδιο να στήνεται πάρτι στα social media από τους haters. Η κλίκα των «FF» προκάλεσε πολλές φορές την έντονη αντίδραση του κοινού, γεγονός που σχολιάστηκε φυσικά και από τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Το απόγευμα της Τετάρτης, λοιπόν, η Ασημίνα Χαρίτου δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram «έλυσε» τη σιωπή της και μίλησε για όλους και για όλα, έχοντας μια δόση – θα μπορούσε να πει κανείς – ειρωνείας. Η πρώην παίκτρια του GNTM φορώντας το επίμαχο μπλουζάκι που έγραφε χαρακτηριστικά: «177 τρίλειρες και μακροπουπουλάτες ψήφισαν ΟΧΙ», έκανε επίθεση προς διάφορα πρόσωπα της τηλεόρασης, ενώ σχολίασε και τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δες το βίντεο:                         tlife 
















ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)