RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ALPHA ΚΎΠΡΟΥ - ΙΣΧΥΡΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

ΒΡΟΧΗ ΟΙ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ALPHA ΚΎΠΡΟΥ!


 Τι θα δούμε τον Σεπτέμβριο 8 Λέξεις – Αστέρια στην Άμμο – Γυναίκα Χωρίς Όνομα – 24 ΩΡΕΣ - Λούης Night Show – Soundtrack of Love Μυθοπλασία, Ψυχαγωγία και Ενημέρωση έχουν την τιμητική τους στον ALPHA Κύπρου. 8 Λέξεις 8 Σεπτεμβρίου, Αστέρια στην Άμμο 15 Σεπτεμβρίου, Γυναίκα Χωρίς Όνομα 16 Σεπτεμβρίου, “24 ΩΡΕΣ” 14 Σεπτεμβρίου, Λούης Night Show 27 Σεπτεμβρίου, Soundtrack of Love 29 Σεπτεμβρίου Αυτές είναι οι παραγωγές που φιλοδοξούν να σφραγίζουν τον τηλεοπτικό χάρτη από τον Σεπτέμβριο! 

Παραγωγές υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων έρχονται παρέα με τα πιο δυνατά ονόματα σε Ελλάδα και Κύπρο. Αντρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου υπογράφουν τις παραγωγές «8 Λέξεις» και Αστέρια στην Άμμο, η Χριστιάνα Αριστοτέλους επιστρέφει με το show “Soundtrack of Love” ενώ Λούης Πατσαλίδης υπόσχεται τρολάρισμα μέχρι δακρύων… Πιο κάτω παραθέτουμε αναλυτικά τις Πρεμιέρες που θα δούμε τον Σεπτέμβριο στον ALPHA Κύπρου. 

 “8 ΛΕΞΕΙΣ” ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00 Αρχή κάνει το νέο ερωτικό θρίλερ , που θα προβληθεί την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 21:00, από τον ALPHA Κύπρου, σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και παραγωγή-σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:15, από τον ALPHA Κύπρου. 

 “ΑΣΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ” ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00 Μία αληθινή ιστορία, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη, θα ξεπροβάλει την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου στις 21:00, σε σενάριο Ρένας Ρίγγα, σκηνοθεσία Θοδωρή Νικολαΐδη και παραγωγή Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου. Καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, στις 19:30, από τον ALPHA Κύπρου. 

 “ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ” ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 18:40 Επανέρχεται με ολοκαίνουργια επεισόδια, περισσότερα διεστραμμένα μυστικά, οργή και εκδίκηση... τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 18:40. Τα βέλη του μίσους θα αλλάξουν κατεύθυνση, με πλήθος καταξιωμένων και νέων ηθοποιών να κάνει τη εμφάνισή του σε ρόλους-έκπληξη. Καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, στις 18:40, από τον ALPHA Κύπρου. 

 ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ: ...δεν θέλει συστάσεις, αφού ακόμη και τα ονόματα των παρουσιαστών μιλούν από μόνα τους: 

 “ΠΆΝΩ-ΚΆΤΩ” ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 17:40 Το νέο τηλεπαιχνίδι, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 17:40, στήνοντας κερκίδες με πολλούς followers… και διαλέγοντας παίκτες που ξέρουν να τολμούν και ρισκάρουν! Καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, στις 17:40

 “ΛΟΥΗΣ NIGHT SHOW” ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:15 

Η XXL κωμική σειρά της κυπριακής τηλεόρασης, επιστρέφει σε “royal” ρυθμούς την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 21:15... με τον μοναδικό stand up comedian Λούη Πατσαλίδη! Η σάτιρα θέλει φαντασία κι αυτό που είδατε στο πρόσφατο τρέιλερ της εκπομπής του, ήταν μόνο η αρχή... Βάλθηκε να αναποδογυρίσει και πάλι την επικαιρότητα, παρέα με πολυσυζητημένα πρόσωπα-καλεσμένους από Κύπρο, Ελλάδα και όχι μόνο... Κάθε Παρασκευή στις 21:15, από τον ALPHA Κύπρου. 

“SOUNDTRACK OF LOVE” ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:15. Το πολυβραβευμένο format της Warner, που υπόσχεται να μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 21:15. Με παρουσιάστρια τη λαμπερή Χριστιάνα Αριστοτέλους, έρχεται στον ALPHA Κύπρου ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σόου υψηλών προδιαγραφών, συνδυάζοντας Love Band με διακεκριμένους καλλιτέχνες, ζωντανή μουσική, καλεσμένους-έκπληξη και τραγούδια-αφιερώσεις. Ποια ιστορία κρύβεται πίσω από το δικό σας αγαπημένο τραγούδι; Είμαστε έτοιμοι να την ακούσουμε και με τη σειρά μας να σας εκπλήξουμε!

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ...ανανεώνεται, κάνοντας βουτιά στην εναλλακτική παρουσίαση της ειδησεογραφίας, πάντοτε με αξιοπιστία και εγκυρότητα: «ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΊΚΟ ΜΆΝΕΣΗ» ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 10:00 Η άλλη πλευρά της ενημέρωσης κλείνει το καθιερωμένο ραντεβού της με τους τηλεθεατές στον ALPHA Κύπρου. Ο Νίκος Μάνεσης επιστρέφει το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 10:00 το πρωί... για να αποκαλύψει όσα συμβαίνουν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, δίνοντας έμφαση σε πρόσωπα, ιστορίες, σχόλια σε παράλληλη μετάδοση μέσα από τα social media της εκπομπής, ζωντανές συνδέσεις και άλλα πολλά... Κάθε Σάββατο & Κυριακή στις 10:00π.μ. 

“24 ΏΡΕΣ” ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 21:15 O δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου επιστρέφει με νέες ανθρώπινες ιστορίες που θα συζητηθούν... Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου στις 21:15 έρχονται ολοκαίνουργια αυτοτελή επεισόδια, με συγκλονιστικά θέματα που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, η εκπομπή θα συνεχίσει να μεταφέρει προσωπικές ιστορίες μέσω γρήγορων εναλλασσόμενων εικόνων, μαρτυριών και συναισθημάτων. Κάθε Σάββατο στις 21:15, από τον ALPHA Κύπρου.






ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)