RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 44ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ - ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ

Ώρες αγωνίας για 44χρονο Πολωνό, ο οποίος μπήκε
μεθυσμένος στη θάλασσα στην περιοχή της Επίχωσης στη Λεμεσό και από τότε δεν έχει δώσει σημάδια ζωής.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ο 44χρονος βρισκόταν μαζί με 38χρονο φίλο του, επίσης από την Πολωνία στην περιοχή της Επίχωσης και κατανάλωσαν αλκοόλ. Όπως πληροφορούμαστε, γύρω στις 11 το βράδυ της Τρίτης αφού έβαλε τα πέδιλα του, αποφάσισε να βουτήξει στη θάλασσα.
Οι ώρες περνούσαν και τότε ο φίλος του 44χρονου ανησύχησε με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει τις Αρχές, οι οποίες άρχισαν αμέσως τις έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό του 44χρονου, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος. 
Σε δηλώσεις του στο 24news ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης ανέφερε πως από την πρώτη στιγμή με το που έγινε η καταγγελία κινητοποιήθηκε η Αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες με σκοπό τον εντοπισμό του 44χρονου.
Όπως μας δήλωσε οι έρευνες σταμάτησαν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης και επανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας.
Σημείωσε ότι τον συντονισμό των ερευνών δια θαλάσσης έχει το Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης με την Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία ενώ στην στεριά στις έρευνες συμμετέχουν εθελοντές και μέλη της Πολιτικής Άμυνας.
Επίσης σύμφωνα με τον κύριο Σωτηριάδη στις έρευνες για τον εντοπισμό του 44χρονου συμβάλλουν και ιδιώτες δύτες.    24NEWS 


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)