RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΟΙ 12 ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ

Οι μπελάδες για τους 12 Ισραηλινούς οι οποίοι
κατηγορήθηκαν από την 19χρονη Βρετανίδα για ομαδικό βιασμό της στην Αγία Νάπα, φαίνεται να μην τελείωσαν με την απόσυρση της καταγγελίας.
Αυτή την φορά οι νεαροί αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο να διωχθούν εντός της χώρας τους με την κατηγορία περί πορνείας και εκδίκησης η οποία εμπίπτει στους τοπικούς νόμους.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε Ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Αστυνομία δέχεται πιέσεις από ομάδα ακτιβιστών όπως προχωρήσει στην δίωξη των 12 Ισραηλινών. 
Αξιωματούχος μάλιστα, των Αρχών της χώρας, δήλωσε ότι «το θέμα εξετάζεται διεξοδικά από τη νομική υπηρεσία για να διαπιστωθεί εάν η αστυνομία εδώ έχει την εξουσία να διερευνήσει ένα περιστατικό που συνέβη στο εξωτερικό και αν ναι, πώς θα πραγματοποιηθεί».
Εν συνεχεία το δημοσίευμα αναφέρει ότι «η αστυνομία εξετάζει τις επιλογές της αφού 20 κάτοικοι του Τελ Αβίβ υπέβαλαν την περασμένη εβδομάδα καταγγελία για λογαριασμό της 19χρονης Βρετανίδας στο τοπικό αστυνομικό τμήμα».
Σύμφωνα με την καταγγελία, οι Ισραηλινοί έφηβοι παραβίασαν τους νόμους της χώρας σχετικά με την πορνογραφία εκδίκησης αφού το βίντεο στάλθηκε από αυτούς που έκαναν σεξ με την νεαρή.
Στην καταγγελία, με βάση το δημοσίευμα, αναφέρεται ότι «Δεν είναι εντάξει ότι Ισραηλινοί πολίτες συμμετείχαν σε βλάβη μιας γυναίκας ενώ ήταν στο εξωτερικό, παραβιάζοντας το νόμο. Η διανομή ενός οικείου βίντεο από κάποιον χωρίς την άδειά του είναι ένα έγκλημα που φέρει ποινή πενταετούς φυλάκισης».
Εν κατακλείδι τονίζει ότι «η ισραηλινή αστυνομία έχει την ευθύνη να διερευνήσει το θέμα της καταπάτησης των δικαιωμάτων της 19χρονης και να φέρει τους υπευθύνους ενώπιον της δικαιοσύνης». 24news 


ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ  ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66   
(ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)