RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: ΑΝΑΡΡΩΝΕΙ ΜΕ "ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ" ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Μια συγκινητική ανάρτηση από τους οργανωμένους φιλάθλους του Απόλλωνα, αναπτερώνει το ηθικό όλων στην Πάφο για την τύχη του 18χρονου συμπολίτη μας Χαράλαμπου Λεαντζή, το τροχαίο του οποίου με τη μοτοσυκλέτα του πριν ένα χρόνο και η κρίσιμη κατάσταση στην οποία περιήλθε συγκλόνισε τους πάντες.
 
Όπως είναι γνωστό με προσωπική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας ο Χαράλαμπος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται έκτοτε σε ένα από τα σημαντικότερα κέντρα αποκατάστασης παγκοσμίως, στο Λονδίνο, μετά από σχετικό ρεπορτάζ στον «Φ» για την υπόθεση.
 
Οι φίλοι του από τον Απόλλωνα, του οποίου ο Χαράλαμπος είναι οπαδός, δεν τον ξέχασαν, όπως ούτε και οι παίκτες της αγαπημένης του ομάδας. Και όπως ανακοίνωσαν χθες, με ανάρτηση τους στο οπαδικό σάιτ, τον Χαράλαμπο «συντροφεύουν» πλέον στο Λονδίνο μια φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών.
 
Αναλυτικά η ανάρτηση: « Δυστυχώς μια άτυχη στιγμή στις 27 Μαρτίου 2018 έχει στερήσει πολλές χαρές από τον Χαράλαμπο Λεαντζή, φίλο και φανατικό υποστηρικτή της ομάδας μας. Μετά από μήνες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, με την έμπρακτη συμπαράσταση του κόσμου ανά το παγκύπριο και τη συμβολή του Προέδρου της Δημοκρατίας, μεταφέρθηκε σε ένα από τα καλύτερα κέντρα αποκατάστασης το όποιο βρίσκεται στο Λονδίνο και στο οποίο παραμένει για ανάρρωση.
 
Πριν περίπου ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 10 Φεβρουαρίου μέρα της γιορτής του δέχθηκε ένα δώρο από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. Η φανέλα του Παπουλή και μια υπογραμμένη μπάλα από τους ποδοσφαιριστές μας του κάνουν παρέα για να του θυμίζουν να γίνει γρήγορα καλά και να επανέλθει στις κερκίδες».philenews 

ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ - ΚΥΡΗΝΕΙΑΣ 66 (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ)





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ