RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

POL 2 - ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ - ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΕΔΩ

Η Μαρία Μπακοδήμου μπήκε στο σπίτι του Power of Love εμφανώς
δυσαρεστημένη, κρατώντας μια κίτρινη κάρτα. Δύο παίκτριες, η Ρένια Τσακίρη και η Ζένια Σολδάτου, πήραν την πρωτοβουλία και πέρασαν στο σπίτι των αγοριών, χωρίς να πάρουν την έγκριση της παραγωγής. Αυτό σημαίνει παραβίαση κανονισμού και κίτρινη κάρτα για τις δυο τους.
Η γνωστή παρουσιάστρια, αφού μίλησε στις δύο συγκεκριμένες παίκτριες, τους προειδοποίησε όλους να είναι προσεκτικοί από εδώ και πέρα και να ακολουθούν τους κανόνες του παιχνιδιού.
«Είμαι καλά, αλλά κάνατε κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου. Ξέρετε ότι υπάρχουν κανόνες που πρέπει να τηρούνται. Θέλω να δω τη Ζένια και τη Ρένια γιατί οι δυο τους πήραν πρωτοβουλία χωρίς να ρωτήσουν την παραγωγή και ήρθαν στο σπίτι των αγοριών. Γιατί κορίτσια; Δεν ξέρετε ότι δεν επιτρέπεται; Με κάνετε και νιώθω άσχημα γιατί πέρα από το ότι έχει κυρώσεις αυτή η κατάσταση, είναι σαν να μιλάω στα παιδιά μου. Αλλά πρέπει να θυμίσω σε όλους σας ότι οι κανόνες είναι συγκεκριμένοι και όταν παραβιάζονται υπάρχουν οι κάρτες.
Έχω σήμερα μια κίτρινη κάρτα για σας. Μέχρι να τελειώσει το επεισόδιο θα καταλήξω αν αξίζει να την πάρετε ή όχι. Ότι αξίζει, αξίζει να την πάρετε, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να ξεκινήσουμε τόσο νωρίς με τις κάρτες. Αυτό θέλω να σκεφτώ. Αλλά θέλω όλοι σας να κρατήσετε στο μυαλό σας αυτό. Είναι άδικο να μαζέψετε κάρτες και να φύγετε για κάτι που απλώς θα μπορούσατε απλώς να το έχετε αποφύγει. Σκεφτείτε το», είπε η Μαρία Μπακοδήμου. ZAPPIT








ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....