RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΥΟ ΑΓΟΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΩΝ ΟΡΕΞΕΩΝ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ?

Ο ένας χρειάστηκε 22 χρόνια για να μιλήσει και ο άλλος δέκα. Όταν όμως πληροφορήθηκε ο ένας τι έκανε ο θείος τους στον άλλο, αποφάσισαν να σπάσουν τη σιωπή τους και να τον καταγγείλουν στην Αστυνομία.
 
Η σοκαριστική αυτή υπόθεση ήρθε στο φως μόλις το περασμένο Σάββατο, όταν δύο ξαδέλφια αποφάσισαν να καταγγείλουν στην Αστυνομία τον θείο τους για τα όσα τους έκανε όταν ήταν ανήλικοι. Σήμερα έχουν ενηλικιωθεί και οι δύο και σύμφωνα με την καταγγελία που υπέβαλαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ενώ ήταν ανήλικοι σε ηλικία κάτω των 13 ετών, είχαν πέσει θύματα των διαστροφικών ορέξεων του θείου τους. 
 
Ο θείος 38 ετών σήμερα, συνελήφθη την περασμένη Κυριακή και προχθές Δευτέρα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ως ύποπτος για διερευνώμενες υποθέσεις που αφορούν συνουσία με άντρα κάτω των 13 ετών, άσεμνη επίθεση και σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων. Σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία οι αστυνομικές Αρχές ζήτησαν την κράτηση του 38χρονου για να διερευνήσουν τις καταγγελίες, ενώ ο ύποπτος αρνείται κάθε ανάμιξη στις υποθέσεις και προβάλλει τον ισχυρισμό ότι λόγω των περιουσιακών διαφορών που είχε με τους γονείς των δύο ξαδελφιών, τώρα τον εκδικούνται με αυτόν τον τρόπο. Οι ισχυρισμοί του θα διερευνηθούν από την Αστυνομία με καταθέσεις που θα ληφθούν και από τους γονείς των παραπονούμενων. Σημειώνεται ότι η κατηγορία της συνουσίας με άντρα κάτω των 13 ετών τιμωρείται μέχρι ισόβια φυλάκιση.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας εκ των παραπονούμενων έχει καταγγείλει ότι υπέστη την παρενόχληση μεταξύ των ετών 1996 – 1997, ενώ ο άλλος μεταξύ 2006 και 2009. Ο ένας διαμένει στη Λευκωσία και ο άλλος σε χωριό άλλης επαρχίας, γι' αυτό και οι εξετάσεις θα επεκταθούν και στις δύο περιοχές όπου διαμένουν οι παραπονούμενοι. 
 
Σημειώνεται ότι όταν έγιναν τα κατ' ισχυρισμόν αδικήματα ο ένας παραπονούμενος ήταν 7 ετών και ο ύποπτος 15 και ο ανηψιός του 12 χρονών με τον κατηγορούμενο να ήταν 25 ετών. Οι δύο νεαροί αποφάσισαν να μιλήσουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες, όταν εκμυστηρεύτηκαν ο ένας τι πέρασε με τον θείο και στη συνέχεια το ανέφεραν στις μητέρες τους που τους προέτρεψαν να το καταγγείλουν στην Αστυνομία. Η υπόθεση εξετάζεται με απόλυτη διακριτικότητα από τις Αρχές λόγω των ευαίσθητων δεδομένων που εμπερικλείει και αναμένεται όπως ληφθούν καταθέσεις από το οικογενειακό περιβάλλον των παραπονουμένων καθώς και από τα άτομα στα οποία εκμυστηρεύτηκαν πρώτα τα όσα ισχυρίζονται ότι υπέστησαν από τον θείο τους . philenews