RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ: ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ - ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΠΡΟΣΟΧΗ"

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

Καλημέρα φίλοι μου ΤΑΣΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ.

Αυξηθηκαν αρκετά τα ποσοστά σκόνης στην ατμόσφαιρα.
Από μέτρια έως πολύ υψηλά τα ποσοστά
Θα μας ταλαιπωρεί για 3 ημέρες


ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ 




Σκόνη επηρεάζει την Κύπρο από εχθές το βράδυ σε μέτρια επίπεδα κυρίως μέχρι στιγμής ενώ μετά το μεσημέρι τοπικά πέφτουν και λίγες βροχές. Οι τοπικού χαρακτήρα βροχές θα παρατηρούνται τις επόμενες 2-3 ώρες και μετά σταματούν.
Αύριο Παρασκευή ηλιοφάνεια με αυξημένες νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες.
Σκόνη στην ατμόσφαιρα που θα φτάνει σε υψηλά ποσοστά με πιθανές περιόδους και σε πολύ υψηλά.
Μέγιστες θερμοκρασίες στους19 βαθμούς σε εσωτερικό και παράλια. Στα ορεινά 8-11 βαθμούς. Πάνω στο Τρόοδος στους 6 βαθμούς.
Άνεμοι νοτιάδες εντάσεως 2 έως 4 μποφόρ.
Σάββατο στο ίδιο καιρικό σκηνικό με μικρή άνοδο στη θερμοκρασία ενώ από Κυριακή αναμένεται πτώση και άστατος καιρός με βροχές-καταιγίδες.

Μέσα από τις εικόνες βλέπουμε το ισχυρό χαμηλό βαρομετρικό με πίεση στα 982 βρίσκεται νοτιοδυτικά της Ιταλίας. Μέτωπα κακοκαιρίας θερμό,ψυχρό και συνεσφιγμένο μέτωπο ευννοούν εκτεταμμένο νεφικό σύστημα με βροχές-καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους.
Η Κύπρος μας επηρεάζεται από τον υποτροπικό αεροχείμμαρο-ρεύμα αέρα που φέρνει αυξημένη σκόνη σε Κύπρο αλλά και σε περιοχές της Ελλάδας.
Είναι και θερμό αυτο το ρεύμα αέρα για αυτό μέχρι και Σάββατο θα είμαστε κάτω από σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή.
Όμως το χαμηλό βαρομετρικό κινείται ανατολικά φτάνωντας μέχρι το Αιγαίο πέλαγος στις 27 Ιανουαρίου αυγινές ώρες που αυτό συνεπάγεται σε υποχώρηση του υποτροπικού από την περιοχή μας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει από απόγευμα Κυριακής να υποχωρεί η σκονη και σταδιακά να καθαρίζει η ατμόσφαιρα.
Με τα τελευταία στοιχεία αυτό το χαμηλό πιο εξασθενημένο από ότι είναι τώρα θα ακολουθήσει μια νοτιοανατολική πορεία προς Κύπρο για να μας επηρεάζει την Κυριακή με βροχές-καταιγίδες.





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....