RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΝΕΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΤΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

Δύο περιστατικά παραβατικής συμπεριφοράς, που σημειώθηκαν
τις τελευταίες δύο μέρες σε σχολεία της Λευκωσίας (Γυμνάσιο και Λύκειο), διερευνούν Αστυνομία και υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», το περιστατικό σε Λύκειο αφορά καβγά μαθητών, ο οποίος φαίνεται πως άρχισε για ασήμαντη αφορμή και συγκεκριμένα για ένα παγκάκι. Άλλος μαθητής έσπευσε να ηρεμήσει τα πνεύματα και φαίνεται να το πλήρωσε μετά τη λήξη του σχολικού ωραρίου.
Όπως ανέφεραν στον «Φ» πηγές του υπουργείου, όταν οι μαθητές σχόλασαν, έξω από το σχολείο βρέθηκε παρέα εξωσχολικών προφανώς αφού ειδοποιήθηκε από μαθητή που είχε νωρίτερα τον καβγά. Οι εξωσχολικοί έβαλαν στόχο τον μαθητή που κατεύνασε τα πνεύματα, στον οποίο επιτέθηκαν αφού, όπως λένε οι πληροφορίες, τον ρώτησαν πρώτα με ποια ομάδα είναι. Το περιστατικό διερευνάται από τη Διεύθυνση του σχολείου, η οποία, όπως πληροφορούμαστε, θα δώσει στο υπουργείο Παιδείας έκθεση γεγονότων. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι δυστυχώς αυτά τα κρούσματα μεταξύ μαθητών και όχι μόνο είναι συχνά και πολλές φορές δημιουργούνται εκτός σχολικού χώρου και μεταφέρονται σε αυτόν.

Όσον αφορά στο δεύτερο περιστατικό που σημειώθηκε σε Γυμνάσιο, η Αστυνομία εξετάζει υπόθεση απειλής κατά της ζωής 15χρονου μαθητή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μαθητής φέρεται να δέχθηκε απειλές από εξωσχολικό πρόσωπο, ηλικίας περίπου 45 ετών, κατά την ώρα του πρώτου διαλείμματος, ενώπιον μάλιστα καθηγητών του σχολείου. Το πρόσωπο αυτό φέρεται να εισήλθε στην αυλή του σχολείου και να «άρπαξε» τον μαθητή, απειλώντας τον ότι θα του στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του. Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε μετά από λογομαχία που είχε ο μαθητής με καθηγήτρια. Το συμβάν αναμένεται να διερευνηθεί από το υπουργείο Παιδείας, αρμόδιοι του οποίου συγκεντρώνουν υλικό για το τι πραγματικά σημειώθηκε, αλλά και για τον χρόνο κατά τον οποίο έγινε το επεισόδιο καθώς υπάρχουν και πληροφορίες που αναφέρουν ότι έγινε έξω από το σχολείο. philenews 





ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....