RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Κέρδισε την υπόθεση εναντίον της Λαϊκής Τράπεζας,
ο πρώην τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, Διονύσης Χιώτης, ο οποίος ανέλαβε να βοηθήσει την μικρή Μαρία Μόκα, διοργανώνοντας έρανο, για να μαζέψει τα απαιτούμενα χρήματα της θεραπείας της. Το κούρεμα του 2013 και η γνωστή τροπή της οικονομίας, οδήγησαν τον αθλητή στο δικαστήριο για την διεκδίκηση των «κουρεμένων».

Η διαδικασία ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού είχε αρχίσει την 1η Ιουνίου 2018, όπως είχε αναφέρει ο Χιώτης με ανάρτησή του στο Twitter:
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την Παρασκευή 1/6/2018 στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού θα ξεκινήσει η ακρόαση της αγώγης για την υπόθεση του κουρέματος των χρημάτων του εράνου για την Μαρία Μόκα.Την υπόθεση έχει αναλάβει το δικηγορικό γραφείο I. Moditis and Associates».


Σήμερα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την νίκη του εναντίον της πρώην Λαϊκής, η οποία υποχρεούται να του καταβάλει «το ποσό των 412,644,46 ευρώ, με νόμιμο τόκο πλέον έξοδα της διαδικασίας, αφού αναγνώρισε ότι το ποσό που ήταν κατατεθειμένο επ' ονόματι του Χιώτη (κατόπιν εράνου, με σκοπό να διατεθεί για αντιμετώπιση αναγκών περίθαλψης της ανήλικης Μαρίας Μόκκα) δεν έχει διαγραφεί ή εξαλειφθεί και δεν έχει ανασταλεί η υποχρέωση της Λαϊκής για αποπληρωμή του προς τον Διονύση Χιώτη».
Αυτούσια η επιστολή: