RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ - ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΕΝΙΣΤΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γράφει ιστορία στην Αυστραλία! Νέος θρίαμβος για τον 20χρονο πρωταθλητή με νίκη 3-1 (7-5, 4-6, 6-4, 7-6) επί του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ. Ο Έλληνας τενίστας είναι πλέον στους 4 του Australian Open.

Ο αγώνας είχε πολλές διακυμάνσεις και κρίθηκε στον τελευταίο πόντο του ταϊ μπρέικ. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το πρώτο σετ με 7-5 αλλά έχασε το δεύτερο με 4-6. Δεν ήταν πρόθυμος να χάσει το ραντεβού του με μια ακόμη επιτυχία. Το ραντεβού του με την ιστορία και μια σπουδαία πρόκριση στους 4 ενός Grand Slam. “Επέστρεψε” και ανάγκασε όσους ήταν στην Rod Laver Arena να παρακολουθήσουν με κομμένη την ανάσα τη μάχη του απέναντι στον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ.
Φωτογραφία Reuters
Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε το τρίτο σετ με 6-4 και το ματς έφτασε στο τάι μπρέικ, όπως και η αναμέτρηση με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Τσιτσιπάς δεν μπορούσε να χάσει την ευκαιρία. Και δεν το έκανε. Πήρε το τελευταίο σετ με 7-6 έγραψε μια ακόμη χρυσή σελίδα για το ελληνικό τένις και τον ελληνικό αθλητισμό. NEWSIT 




ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....