RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Η ΚΥΠΡΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΚΡΗΤΗ

Την τρίτη θέση στην Ευρώπη κατέχει η Κύπρος, όσον αφορά τις οικογενειακές διακοπές,
σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε η βρετανική εταιρεία ταξιδίων «On The Beach», συνθέτοντας τον πίνακα «Family Beach Index».
Στην τρίτη θέση από τις 50 συνολικά χώρες κατατάσσεται η Κύπρος, θέση που κατατάσσεται ως νικητήρια, για την ιστοσελίδα του «On The Beach». Η μέση θερμοκρασία της θάλασσας στο νησί μας ανέρχεται στους 24,5 C και η μέση θερμοκρασία του περιβάλλοντος ανέρχεται στους 23,5 C, σύμφωνα με τα στοιχεία της εν λόγω ιστοσελίδας. Στα θετικά προστίθενται και τα εννέα υδροπάρκα και πάρκα αναψυχής που υπάρχουν στην Κύπρο. Αν και οι πτήσεις από την Ευρώπη διαρκούν γύρω στις πέντε ώρες, αναφέρεται, οι όμορφες παραλίες, ο ήλιος και τα αξιοθέατα την καθιστούν έναν ελκυστικό προορισμό.
Πιο κάτω, ο πίνακας με τους κορυφαίους 50 προορισμούς στην Ευρώπη, με τις φιλικότερες παραλίες για διακοπές. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Κρήτη, την δεύτερη η Costa Blanca στην Ισπανία και την τρίτη θέση η Κύπρος, αφήνοντας πίσω της ακόμα και την εντυπωσιακή Μαγιόρκα και άλλους ειδυλλιακούς προορισμούς. 24news 

 

 




ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....