RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΦΗΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΕΓΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ DVD

Σάλος στο Λονδίνο από τη συμπεριφορά αστυνομικού - Ο άστεγος Περικλής Μαλαγκάρδης πέθανε από υποθερμία - Ενώ άφηνε την τελευταία του πνοή η αρχιφύλακας Bhupinder Kalsi έβλεπε… DVD - Ο άτυχος άνδρας είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα για να πάρει τον σκύλο του

Οργή προκαλεί η είδηση πως ένας άστεγος άνδρας, ο 63χρονος Έλληνας Περικλής Μαλαγκάρδης πέθανε αβοήθητος έξω από αστυνομικό τμήμα στο Λονδίνο, την ώρα που ο αστυνομικός που τον πέταξε στο δρόμο έβλεπε… DVD!
Όλα έγιναν στο προάστιο Uxbridge στο δυτικό Λονδίνο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent. Συνήθως, ο Περικλής Μαλαγκάρδης έβρισκε θαλπωρή στο αεροδρόμιο Χίθροοου, όπου περνούσε τις νύχτες του. Το περιστατικό έγινε στις 4 Μαρτίου του 2016 αλλά επανέρχεται στη δημοσιότητα γιατί τώρα αποφασίστηκε η απόλυση της αστυνομικού.
Ο 63χρονος Έλληνας είχε ένα σκύλο, ράτσας Τζακ Ράσελ. Ο Ντζάνκο (όπως είχε ονομάσει τον σκύλο) είχε τοποθετηθεί σε κυνοτροφείο όταν ο Μαλαγκάρδης χρειάστηκε να νοσηλευτεί εξαιτίας δερματικής λοίμωξης.
Στις 4 Μαρτίου και αφού είχε πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, ο 63χρονος άνδρας πήγε στο αστυνομικό τμήμα του Uxbridge για να παραλάβει τον σκύλο του. Αλλά οι αστυνομικοί τον πέταξαν έξω με την αιτιολογία πως κάπνιζε. Ο 63χρονος εκδιώχθηκε βίαια από το αστυνομικό τμήμα λίγο αφού (περίπου στις 00:40 τα ξημερώματα) οι αστυνομικοί του είχαν ζητήσει να φύγει. Όταν, κατά την έρευνα, άναψε για δεύτερη φορά τσιγάρο, τότε τον πέταξαν βίαια εκτός του τμήματος.newsit 






ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ




ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ASSASSINS CREED ODYSSEY - KANTE CLICK ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....