RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ - ΑΒΕΡΩΦ - ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ Η ΧΕΙΡΑΨΙΑ


 Το εκλογικό αποτέλεσμα για τον πρώτο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, που άφησε εκτός τον Αβέρωφ Νεοφύτου, με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη μάλιστα να ανοίγει τη ψαλίδα με τον ανθυποψήφιο του, προκάλεσε μετασεισμούς στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί την επόμενη μέρα της βαριάς ήττας.  

Μετά τα αποτελέσματα των Προεδρικών Εκλογών, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Νίκο Αναστασιάδη, στην παρουσία της ηγεσίας του ΔΗΣΥ και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σύσκεψη η οποία θα επαναληφθεί το πρωί της Δευτέρας, αφού θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις.

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου διαμήνυσε πως οποιαδήποτε απόφαση θα είναι συλλογική, ενώ προανήγγειλε την υποψηφιότητα του για την προεδρία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Κάποια στελέχη του ΔΗΣΥ, ήδη βγήκαν μπροστά και ανακοίνωσαν πως στον δεύτερο γύρο θα στηρίξουν Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος στο μεταξύ έκανε άνοιγμα προς τον Αβέρωφ Νεοφύτου, ανακοινώνοντας πως θα επιδιώξει συνάντηση.

Συνάντηση θα πραγματοποιήσει και με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν, πως ο Νίκος Αναστασιάδης έβαλε στο τραπέζι τη στήριξη του ΔΗΣΥ προς τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο απόηχος των Εκλογών είναι έντονος, ενώ έχουν ήδη στραφεί τα βλέμματα στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή 12 Φεβρουαρίου.ΡΕΠΟΡΤΕΡ