RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΝΟ 13ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ

Οι αρχές έχουν υπό κράτηση τον Stephen-Alan Nicholson μετά την άρνησή του να δώσει τους κωδικούς του στο facebook. Οι ερευνητές τον υποψιάζονται ως δράστη του βιασμού και της άγριας δολοφονίας της 13χρονης Lucy McHugh.
Ο 24χρονος εμφανίστηκε στο δικαστήριο όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παρεμπόδιση έρευνας δολοφονίας. Αδίκημα για το οποίο μπορεί να δεχτεί ποινή φυλάκισης δύο ετών.
Δεν έδωσε τους κωδικούς του στο facebook για να εξετάσουν οι αρχές τυχόν συνομιλίες του με τη 13χρονη Lucy McHugh. Η έφηβη εξαφανίστηκε από το σπίτι της το πρωί της περασμένης Τετάρτης και βρέθηκε νεκρή το επόμενο πρωί σε δασική έκταση στο Hampshire.

Συγκέντρωση στη μνήμη της Lucy

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο πάρκο Mansel, στο Southampton, και άφησαν μπαλόνια στον ουρανό στη μνήμη της 13χρονης Lucy.
H Lucy μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου, με τους αστυνομικούς να ψάχνουν εναγωνίως το φονικό όπλο που θα οδηγήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας.
Οι αρχές συνέλαβαν τον 24χρονο με την υποψία της σεξουαλικής κακοποίησης και του φόνου της Lucy. Αφέθηκε ελεύθερος για τα αδικήματα αυτά ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση.
Του έχει απαγορευτεί η είσοδος στην περιοχή του Southampton. Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι δεν έχουν προβεί σε άλλες συλλήψεις.
«Η έρευνα συνεχίζεται και χρειαζόμαστε τη βοήθεια της κοινότητας για να βρούμε τις τελευταίες κινήσεις της Lucy πριν βρεθεί νεκρή. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φέρουμε στη δικαιοσύνη όποιον είναι υπεύθυνος για τον θάνατό της».
Πηγή: Dailymail







ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ BIONIC ΚΑΝΤΕ ΑΠΛΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ SHOWTIME CY ΠΑΝΩ ΨΗΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ....