RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ "ΒΡΕΘΗΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ"

Ο Χαράλαμπος μετά από ένα σοβαρό τροχαίο χρειάζεται
100,000 ευρώ για να υποβληθεί σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση....


Ολόκληρη η Κύπρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να στηρίξει και να δώσει οικονομική βοήθεια στον Χαράλαμπο προκειμένου να γίνει καλά... Μπορεί να γίνει καλά έχοντας δίπλα του ολόκληρη την Κύπρο μας...

Σ αυτή την προσπάθεια, στήριξης και βοήθειας μπήκε και ο γνωστός personal trainer Κυριάκος Πελεκάνος....

΄Το ShowTime Cy επικοινώνησε με τον Κυριάκο Πελεκάνο προκειμένου να μας πει τι ακριβώς ετοιμάζει και πως αισθάνεται που ένας Κύπριος, ένας συνάνθρωπός μας χρειάζεται άμεσα την οικονομική στήριξη όλων μας:

"Το να μπορείς να βοηθάς είναι ευλογία, γι’αυτό με αφορμή πολλές εκδηλώσεις που γίνονται στην Πάφο για να μαζευτούν λεφτά για να βοηθηθεί ο Χαράλαμπος να κάνει την εγχείρηση και να γίνει καλά" λέει ο Κυριάκος Πελεκάνος στο ShowTime Cy και συνεχίζει "σκεφτήκαμε μαζί με τα παιδιά να οργανώσουμε μια προπόνηση για αυτό τον σκοπό. Βρέθηκα στην θέση του Χαράλαμπου γι’αυτό έχω ένα λόγο παραπάνω να θέλω να  βοηθήσω.   Γι αυτό παρακαλούμε όποιο μπορεί και θέλει να έρθει να γυμναστεί μαζί μας και να κάνει την εισφορά του. Θα σας περιμένουμε το Σάββατο στις 10 στο G Fitness στην Πάφο".
Θες να γυμναστείς και εσύ για καλό σκοπό.... ? Θες ή μπορείς να βοηθήσεις σε αυτό το έργο.... Ολοι μαζί το Σάββατο στις 10 στο G FITNESS ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ.