RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ: ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΘΗΝΑ & ΣΤΑ CASTING ΤΟΥ SURVIVOR 2

Στην Αθήνα βρίσκονται ήδη οι πρώτοι 15 Κύπριοι οι οποίοι κατάφεραν να περάσουν την πρώτη φάση των δοκιμαστικών για να μπουν κάποιοι από αυτούς στο SURVIVOR 2.


ΜΟΝΟ ΣΤΟ SHOWTIME CY

Ανάμεσά τους σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime Cy έξι πρόσωπα γνωστά στην Κύπρο - ο καθένας στον τομέα του. 


Ο Personal Trainer: Ένας από τους πιο γνωστούς personal trainer της Κύπρου και κούκλος κατάφερε να περάσει την πρώτη διαδικασία και να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και στις αντοχές των αγωνισμάτων που έγιναν σήμερα το πρωί....

Ο Παγκόσμιος πρωταθλητής: Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής και δάσκαλος στο Muay Thai και κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κλέψει τις εντυπώσεις της παραγωγής. Κατάγεται από την Πάφο και φαίνεται πως είναι έτοιμος να μπει μέσα στο SURVIVOR 2. 

Ο χοροδιδάσκαλος: Είναι από την επαρχία της ελεύθερης Αμμοχώστου και πολύ αγαπητός στην εκεί περιοχή. Λατρεύει την ορειβασία, καταδύσεις αλλά και ότι άλλο sports - περιπέτειες μπορεί να του ανεβάσει την αδρεναλίνη.


Ο επιχειρηματίας με τα όλα του: Από την Πάφο ακόμα ένας υποψήφιος του SURVIVOR 2 ο οποίος βρίσκεται κι αυτός Αθήνα. Έχει περάσει την πρώτη φάση, αφού εκτός από επιχειρηματίας, είναι και μοντέλο αλλά και ιδιοκτήτης ποδοσφαιρικής ομάδας. 
Υ.Γ: Υπήρχαν κι άλλοι επώνυμοι και δυνατά ονόματα που λόγω πίεσης χρόνου της παραγωγής προς εκείνους - τους ειδοποίησαν στις 20:30 το βράδυ πως έπρεπε να πετάξουν το πρωί της επόμενης μέρας - δεν πρόλαβαν να κόψουν εισιτήριο και να φύγουν μέσα σε μερικές ώρες για να ταξιδέψουν από Λάρνακα Αθήνα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ