RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ - ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ - ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ

Έκκληση προς τις Αρμόδιες Αρχές του κράτους να επιτρέψουν αδελφό της να υποβληθεί άμεσα σε χημειοθεραπεία, απευθύνει η αδελφή του  Αγγελική. 


Ο 52χρονος περιμένει την έκδοση του στην Ελλάδα για να εκτίσει ποινή φυλάκισης δύο χρόνων για υποθέσεις μικροκλοπών. Όπως αποκάλυψε το Philenews, ενώ στον 52χρονο δόθηκε χάρη, λόγω της κατάστασης της υγείας του, την ίδια κιόλας ημέρα της αποφυλάκισης του συνελήφθη εκ νέου, έξω από το σωφρονιστικό ίδρυμα.  
Μιλώντας το μεσημέρι στον ACTIVE η Αγγελική, εξήγησε ότι υπό κανονικές συνθήκες ο αδελφός της, ο οποίος εξέτιε ποινή φυλάκισης ενός χρόνου για υποθέσεις μικροκλοπών και στην Κύπρο, θα αποφυλακιζόταν στις 22 Δεκεμβρίου.  Έπειτα από μεσολάβηση Βουλευτών, ο Υπουργός Δικαιοσύνης προέβη στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ικανοποιήσει το αίτημα του κατάδικου για αποφυλάκιση.
 Στην παρέμβαση της στον Active η αδελφή του 52χρονου υπέδειξε ότι ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, αφού για ένα διάστημα οι ιατροί των φυλακών του χορηγούσαν παυσίπονα για να αντιμετωπίσει τον πόνο, χωρίς να ικανοποιείται το αίτημα του για εξέταση στο δημόσιο νοσοκομείο.  Έπειτα από πολλές προσπάθειες της ίδιας, τον περασμένο Σεπτέμβριο υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων που υπέδειξαν το πρόβλημα. Παρά τις παρατηρήσεις των ιατρών του Ογκολογικού της Τράπεζας Κύπρου, η αστυνομία συνέλαβε εκ νέου τον αδελφό της, μόλις εξήλθε του κτηρίου των φυλακών, καθώς εναντίον του εκκρεμεί ένταλμα έκδοσης στην Ελλάδα για να εκτίσει ποινή δύο χρόνων για υποθέσεις μικροκλοπών. Την Δευτέρα, αναμένεται το δικαστήριο να ανακοινώσει την απόφαση του.philenewsΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ