RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ: ΟΔΗΓΟΣ "ΚΙΝΗΤΗ ΒΟΜΒΑ" ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ


  Πετούσε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας με 207 χιλιόμετρα και χθες «προσγειώθηκε» με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας. 

Δικαστής διέταξε τον οδηγό όπως παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, οπόταν και θα του επιβάλει ποινή για το αδίκημα το οποίο παραδέχθηκε.  Με την απόφασή του αυτή το δικαστήριο έστειλε το μήνυμα ότι τέτοιες συμπεριφορές από οδηγούς στους δρόμους δεν γίνονται αποδεκτές αφού εγκυμονούν κινδύνους τόσο για τους ίδιους όσο και για τους άλλους οδηγούς.  
Το αδίκημα της υπέρβασης του ορίου ταχύτητας κατά 107 χιλιόμετρα, (αφού εκινείτο με 207 χλμ αντί 100 που είναι το επιτρεπτό όριο) διαπράχθηκε νωρίτερα φέτος και οι αστυνομικοί της Τροχαίας που τον ανέκοψαν δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν το ραντάρ να γράφει τον αριθμό των 207 χιλιομέτρων. Ο οδηγός από τη Λευκωσία ανακόπηκε και καταγγέλθηκε, ενώ χθες ήταν ορισμένη η υπόθεσή του.  Το δικαστήριο αφού άκουσε τα γεγονότα της υπόθεσης διέταξε όπως ο κατηγορούμενος παραμείνει υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα όπου και θα του επιβάλει ποινή. philenewsΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ