RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΤΑ ΜΕΡΑΚΛΩΜΑΤΑ - Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΒΕΡΝΟ - ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Αν ψάχνεις μία ταβέρνα με τους καλύτερους μεζέδες, την πιο άρτια εξυπηρέτηση και με σπουδαία μουσική (ακόμα και ζωντανή) τότε μία είναι η επιλογή. 
 
 
Η κυπριακή ταβέρνα "Τα Μερακλώματα" που βρίσκεται στο σταθμό Σκαρίνου. Το καλύτερο ίσως κυπριακό στέκι της Λάρνακας, Τα Μερακλώματα, καταφέρνουν από Τρίτη μέχρι Κυριακή να προσφέρουν ότι πιο έυγεστο και πιο αντιπροσωπευτικό χρειάζεται ο Κύπριος και όχι μόνο στο πιάτο του. 
 
 Από πλούσιους μεζέδες μέχρι τα καλύτερα ορεκτικά και χωριάτικη σαλάτα για αρχή ενώ το σημαντικότερο, με τις πιο λογικές τιμές δείχνοντας ταυτόχρονα σεβασμό προς τον πελάτη. 
 
Κάθε Παρασκεύη και Σάββατο, ολοζώντανη μουσική με τετραμελές σχήμα καταφέρνει να σου ανεβάσει την διάθεση στα ύψη και να το γλεντίσεις με την καρδιά σου. 
 
Οσο για το μεσημέρι της Κυριακής; Οφτόν Κλέφτικο μέχρι σούβλα αρνί (επιπρόσθετα) μαζί με όλα τα υπόλοιπα που υπάρχουν στο πλούσιο μενού της ταβέρνας Τα Μερακλώματα. Που θα πάει απόψε η παρέα; Μα φυσικά, στην πιο κυπριακή ταβέρνα της Λάρνακας, στα Μερακλώματα.