RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΛΛΑΔΑ - ΠΑΙΔΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΡΑΓΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ - ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Συναγερμός στο μετρό Συντάγματος! - Εκκενώθηκε ο σταθμός όταν κάποιος έπεσε στις ράγες 


Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα παιδί - Νεότερες μιλούν για "άτομο" και ακόμη το τοπίο παραμένει θολό - Προσπάθειες απεγκλωβισμού του αυτή την ώρα

Την είδηση μετέδωσε η ΕΡΤ, στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ένα παιδί που ίσως διέφυγε της προσοχής της γιαγιάς του, έπεσε στις ράγες στο μετρό Συντάγματος. Ως αποτέλεσμα ο σταθμός εκκενώθηκε. Όσο περνά η ώρα, πάντως, τα πράγματα μάλλον… μπερδεύονται παρά ξεκαθαρίζουν!


Πώς έπεσε στις γραμμές στο μετρό Συντάγματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, αυτή την ώρα γίνεται επιχείρηση απεγκλωβισμού του «ατόμου», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι Αρχές. Και η λέξη μπαίνει σε εισαγωγικά διότι η αρχική πληροφορία έκανε λόγο για παιδί. Ωστόσο ακόμη δεν είναι ξεκάθαρη η ηλικία του ατόμου που έπεσε στις ράγες.

Από την πρώτη στιγμή, πάντως, έφτασαν στο σημείο διασώστες και άνδρες της Πυροσβεστικής. Όπως αναφέραμε και παραπάνω, ο σταθμός στο μετρό Συντάγματος εκκενώθηκε.

Ένα μέτρο δραστικό αλλά φυσικά απαιραίτητο, ώστε να απεγκλωβιστεί επιτυχώς το παιδί.

Τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής έχουν φτάσει στο σημείο για να βοηθήσουν στην επιχείρηση. Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του ατόμου.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. newsit ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ