RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΛΟΓΩ "ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ"

Μια απίστευτη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης θα 

εκδικαστεί αύριο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου.

Θύμα ένας 18χρονος άνδρας από τη Μεσσαρά Ηρακλείου και θύτες τρεις άνδρες, οι οποίοι φέρονται τον Ιανουάριο του 2012 να τον κακοποίησαν σεξουαλικά γιατί έκανε σχέση με 14χρονη συγγενή τους.
Σύμφωνα με το Cretalive ο 18χρονος σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μετά από παρότρυνση των συγγενών του και κατήγγειλε τα εφιαλτικά που βίωσε στα χέρια των τριών ανδρών.
Όπως αναφέρει το βούλευμα τον κράτησαν με τη βία και τις απειλές μέσα σε ένα αυτοκίνητο για περίπου τέσσερις ώρες, όπου τον χτυπούσαν, τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν και στο τέλος τον κακοποίησαν σεξουαλικά με ξένο σώμα, ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσαν με το κινητό τους τηλέφωνο τις αποτρόπαιες πράξεις τους.
Οι τρεις κατηγορούμενοι αρνούνται τις καταγγελίες, παρ’ όλ’ αυτά τα ευρήματα του ιατροδικαστή ενισχύουν τις καταγγελίες του 18χρονου.
Επίσης οι συγγενείς της 14χρονης έκαναν καταγγελία σε βάρος του 18χρονου για βιασμό ανήλικης, αλλά αθωώθηκε από το δικαστήριο. STAR ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ