RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

ΚΥΠΡΟΣ - ΠΟΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ - ΝΕΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Χειμώνας στην Ευρώπη-Άνοιξη στην Κύπρο τις επόμενες ημέρες όμως έρχεται ανατροπή.


ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΥ

Ψυχρές αέριες μάζες πολικής προέλευσης θα επηρεάζουν τις επόμενες ημέρες Ευρωπαικές χώρες που σε συνδυασμό με χαμηλά βαρομετρικά θα συνθέτουν ένα χειμωνιάτικο καιρικό σκηνικό με βροχές-χιόνια-χαμηλές θερμοκρασίες και πολύ ενισχυμένους ανέμους.Χιόνια θα πέσουν και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης.
Σάββατο προς Κυριακή χαμηλό βαρομετρικό θα επηρεάσει την Ελλάδα με βροχές και χιόνια.Αυτό το χαμηλό θα κινηθεί ανατολικά χωρίς όμως να επηρεάζει την Κύπρο.

Γενικά όλο αυτό το καιρικό σκηνικό θα παρατηρείται τις επόμενες 5 ημέρες στην Ευρώπη και θα φτάνει μέχρι και περιοχές της κεντρικής Μεσογείου.
Αυτό θα έχει ως αποτελεσμα η περιοχή μας από Δευτέρα να δέχεται θερμές αέριες μάζες ανεβάζοντας την θερμοκρασία σε ανοιξιάτικα επίπεδα και να επικρατούν και καλές καιρικές συνθήκες.


Από τις 15-16 Δεκεμβρίου θα αρχίσει να παρατηρείται σταδιακή πτώση θερμοκρασίας με την εμφάνιση και κάποιων τοπικών βροχών που μέχρι στιγμής δεν δείχνει κάτι πολύ αξιόλογο.
Όσο περνούν οι ημέρες όμως η θερμοκρασία θα πέφτει και θα έρθουν περισσότερες βροχές αλλά και χιόνια που πιστεύω θα μπούμε και στο κλίμα των γιορτών που πλησιάζουν.
Νωρίς ακόμα για περαιτέρω πληροφορίες δηλαδή πόσες βροχές και χιόνια θα έχουμε αλλά και πόσο χαμηλά μπορούν να φτάσουν τα χιόνια.
Σας έδωσα μια τάση,μια εκτίμηση που θα ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες.

Για Σάββατο(9/12) με ηλιοφάνεια και λίγες τοπικές νεφώσεις που αργά το βράδυ θα αυξάνονται με αποτέλεσμα η Κυριακή(10/12) να είναι συννεφιασμένη που από το απόγευμα και μετά θα υποχωρούν.
Θερμοκρασίες γενικά για αυτές τις 2 ημέρες από 10 έως 21 βαθμούς.Ψύχρα θα επικρατεί βραδυνές και πρωινές ώρες με παγετό στα ορεινά και τοπικά σε κάποιες ημιορεινές περιοχές ξημερώματα Σαββάτου.
Άνεμοι από 1 έως 3 μποφόρ με ριπές τοπικά κατά τις μεσημεριανές ώρες έως 4 μποφόρ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΔΩ 
 ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ IN ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ