RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΛΩΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ "ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ..."

Σολωνας Χαραλαμπους. Το ονομα του συνώνυμο με το Μουαι Ται. Ο πλέον αρμόδιος να μας μυήσει στα μυστικά της Ταιλανδέζικης κουλτούρας και του δυναμικού αυτού μαχητικού αθλήματος.

Με την πολυετη εμπειρια του σαν δασκαλος και προπονητης καθως και εκ των πρωτων επαγγγελματιων κυπριων αθλητων ο Σόλων Χαραλάμπους ανοίγει την καρδιά του στο ShowTime-cy και μας μιλάει για τους αγώνες που έρχονται με... Κύπριους και Ρώσους εναντίον Τούρκων.

Κυπρος - Ρωσία εναντίον Τουρκίας.. Οι καλύτεροι αθλητές της Κύπρου και της Ρωσίας εναντίον των καλύτερων Τούρκων σε μια μάχη με έπαθλο την αγάπη τους για τον... αθλητισμό και την υπερηφάνια της χώρας του.. Ο νεότερος εκ των Κύπριων πρωταγωνιστόν, το μικρό διαμαντι του Kru (Δασκαλου) Σόλωνα Χαραλάμπους, Νικόλας Χρίστου απο την Σχολή Rock Diamond στην Λευκωσία.

Σόλων, εχεις αγωνιστεί με τον πρωταθλητή Τουρκίας πριν 4 χρονια στην Κυπρο μπροστα απο 2500 κοινο. Πως θα συμβούλευες τους νεαρούς μας πρωταθλητές να διαχειριστούν την πιεση από τον κόσμο προς οφελος τους εφόσον το Κύπρος - Τουρκία δεν φαντάζει και τοσο αθλητικό γεγονός?


Σίγουρα ένα τέτοιο γεγονός δεν το βλέπουμε πολύ συχνά να συμβαίνει. Δεν παύει όμως να είναι παρά μόνο μια αθλητική διοργάνωση οπως όλες οι άλλες.. Κορυφαία βέβαια στο είδος της .. Ο κόσμος πρέπει να τρέξει στο Μόντε Καπούτο στις 30 του μηνα και να στηρίξει τους πρωταθλητές μας. Θα ήθελα απλά να τους παρακαλέσω όπως αυτό γίνει σε αθλητικά πλαίσια και μόνο..

Το σημαντικότερο κομμάτι βέβαια είναι η αποφυγή άσκησης άμεσης ή έμμεσης οποιασδήποτε μορφής πίεσης στους αθλητές από την κερκίδα, επειδή και μόνο οι αντίπαλοι είναι Τούρκοι.. Τα παιδιά πρέπει να μπούνε μέσα στο ρινγκ με καθαρό μυαλό ώστε να εφαρμόσουν αυτά που ξέρουν και να κερδίσει ο καλύτερος. Οι αγώνες θα είναι υψηλού επιπέδου και οι αθλητές θα είναι πολύ καλά τεχνικά καταρτισμένοι. Αναμένουμε πλούσιο θέαμα με έντονες συγκινήσεις.

Οταν οι αθλητες φτανουν σε ψηλα επιπεδα τι είδους βοήθεια χρειαζονται? Υπάρχει στήριξη από κάπου? Τι γίνεται με τους χορηγούς?

Σίγουρα όταν οι αθλητές οδεύουν προς ψηλό επίπεδο και υπάρχουν τέτοιοι και που το τονίζω πως αυτή τη στιγμή στην Κύπρο χάρη στην άρτια δουλειά που κάνουν οι προπονητές μέσα στις σχολές έχουμε αρκετά ταλέντα. Οι ώρες που περνουν οι αθλητές και οι προπονητές στον χωρο της προπονησης ειναι αμετρητες.  Στοχος ειναι τα παγκοσμια πρωταθληματα και η ανοδος των αθλητων σε επαγγελματικο επιπεδο. Καποια απο τα παιδια αγωνιζονται πολυ συχνα στο εξωτερικο, ομως οι οικονομικοι ποροι ειναι πολυ περιορισμενοι και στο τελος της μερας πολλα απο αυτα τα παιδια χανονται. Ευελπιστούμε οτι μεσα απο την προβολη αυτων των παιδιων απο τα μεσα ενημερωσης, οπως ευαισθητοποιηθουν μεγαλες εταιριες και επενδυσουν πανω στους μελλοντικους μας πρωταθλητες. Δυστυχως στην Kυπρο ειμαστε λιγο πολυ πισω σε αυτα τα θεματα γενικα στον αθλητισμο και ειδικα στα μαχητικα αθληματα...

Που θα γίνουν οι αγώνες και πόσοι αθλητές θα αγωνιστούν....

Oι αγωνες θα γίνουν στο Mοντε Kαπουτο, στη Λεμεσο στις 30 του μηνα. Ας στηρίξουμε τους Κύπριους αθλητές μας και ραντεβού στο... ρινγκ. ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ