RADIO ZENITH - ΡΑΔΙΟ ΖΕΝΙΘ

HONEYMOON CY CYPRUS

VELVET TOUCH PAFOS

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Με ένα 15-20% υποδέχτηκε το κοινό την επιστροφή του Σταύρου και της Σταυριανής στο ΡΙΚ αλλά διατήρησε ένα 25-48% ο Δημητρόπουλος στο SIGMA….

Πανωλεθρία για τον Δημόπουλο στον ALPHA που δεν ξεπέρασε το 10%.  Στη μεσημβρινή εκπομπή το Από μέρα σε μέρα του ΡΙΚ εξακολουθεί να κυριαρχεί αλλά νικητής το μεσημέρι με διαφορά Τα Στρουμφάκια στο ΡΙΚ 2!!!!!

Βασίλισσα της απογευματινής ζώνης η Αλεξία Αναστασίου. Η εμφάνιση του Ανδρέα Λέοντα στη Χριστιάνα Αριστοτέλους και τα πουρέκια που έκαμε με τη γιαγιά του δεν τη βοήθησαν και τόσο παρ' όλο που τα νούμερα ήταν συμπαθητικά... 

Θρίαμβος για την επιστροφή του FAKATETOUS που έφτασε τα 30% στις 8 ..Γαλάτεια & Καμώματα στα ίδια νούμερα 15-18%....

Μετά τις Ειδήσεις πρώτη σειρά η κωμωδία Μαμμα μια  με 24-28%, δεύτερη η νέα σειρά του MEGA Zωή μου με 16-18% και τρίτη πιο κάτω η σειρά του SIGMA Προδοσίες που δεν πέρασε το 9%.. Οσο για την εκπομπή της Γιώτας Κουφαλίδου τα νούμερα έφθασαν μέχρι.... 11.2%.

.Ενδιαφέρον θα έχει η ερχόμενη βδομάδα που θα μπουν στη μάχη της τηλεθέασης   Πέτρινο ποτάμι, Δίδυμα φεγγάρια, 9 μήνες και 5 κλειδιά.... ΚΑΝΤΕ LIKE ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ... ΑΥΡΙΟ